Una dintre cele mai bune interpretări Rock’n Roll de la The Voice din toate timpurile, nu contează că tipul este un puști și că emisiunea este una The Voice Kids. Mie unul mi-a plăcut foarte mult această piesă și cred că o să vă placă și vouă. De cele mai multe ori clipurile de la The Voice Kids sunt mult mai vizualizate decât cele de la The Voice normal și cred că e foarte evident de ce. Aici există mult mai mult talent și mult mai multă explozie. 20 de milioane de vizualizări a reușit să strângă acest Jerry Lee Lewis în mai puțin de 2 ani de zile, 137.000 de like-uri și doar 2500 dislike-uri.

Emisiunea la care și-a făcut apariția Jerry este cea din Germania așa că nu ar trebui să ne mirăm. Această țară a dus greul muzicii anilor 80 și 90, a fost cea care a susținut marii artiști ce au făcut trecerea de la muzica disco la cea eurodance și cred că se vede și acum faptul că încă i-au rămas aceste dorințe de a face muzică bună sau măcar de a aduce-o în prim plan.

Chiar dacă până acum nu am prea prezentat clipuri de la The Voice Kids, o să avem o serie de apariții foarte bune pe care le veți putea urmări în categoriile Talent sau Muzică ale site-ului nostru. Jerry Lee Lewis este primul care deschide această serie și sperăm ca în următoarele 2 luni să putem avea pe site cel puțin vreo 20 de asemenea apariții mai mult decât încântătoare.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.