De cele mai multe ori, la X Factor UK reușesc să iasă în evidență oameni cu calități vocale de necontenit precum Jennifer Phillips sau Sean Mile Moore.  Ei bine, Menn on Poinnt sunt altă mâncare de pește. Ei nu au calități vocale excepționale dar au reușit să ridice o sală întreagă în picioare. Piesa lor intitulată Turn It Up a strâns într-un an de zile atenție, 12 milioane de vizualizări și a reușit să intre astfel în topul preferatelor X Factor UK.

Cred că acest clip scoate în evidență un lucru cât se poate de evident: nu ai întotdeauna nevoie de calități vocale excepționale ca să ai Factorul X. Eu unul pur și simplu am pus pe loop piesa lor și nu mă mai satur de ea. Este foarte catchy și cred că este una dintre cele mai bune piese de acest gen de la X Factor. Am pus și piesa trasă în studio mai jos ca să vă faceți o idee despre cum sună atunci când este prelucrată. Chiar dacă la X Factor nu s-a înțeles mare lucru, vedeți că este o piesă FOARTE bună.

Ei au ajuns până în finala X Factor și chiar dacă nu au câștigat, sunt sigur că au rămas un fel de emblemă a curajului pentru foarte mulți concurenți care au un cuvânt de spus în această competiție fără să fie foarte buni în ale vocalizelor.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.