Întotdeauna am apreciat oamenii cu adevărat talentați, oamenii care reușesc să transforme un hobby într-un spectacol pentru cei din jur. Gernot Bruckmann este un tip pasionat de avioanele cu telecomandă și de la un timp încoace, acesta pune în scenă adevărate spectacole pe muzică în sălile de sport în care ale lui teleghidate dansează pur și simplu. Ce rezultă? Aveți clipul de mai jos ca să vă faceți o părere. Mie unul mi se pare foarte spectaculos și am dorit să vă prezint și vouă.

Chiar dacă acest clip este de vreun an și jumătate pe internet, chiar dacă a strâns doar 17.000 de vizualizări, sunt de părere că omul poate să ofere un spectacol de neuitat. Rația like-dislike este foarte mică, doar un dislike și 105 like-uri (dintre care unul al meu bineînțeles), lucru care ne confirmă încă o dată faptul că omul face un lucru demențial. Există clipuri pe YouTube care au milioane de vizualizări, dar care însă nu au o rație LIKE-DISLIKE de aproape 100%,

Spectacolele lui Gernot Bruckmann sunt unice în lume și acest lucru mă împinge de la spate încă o dată să vă prezint și vouă ceea ce poate face omul cu ajutorul unui simplu avion cu telecomandă, unui casetofon și a unei piese cu înclinații clasice. Cred că este nevoie de foarte multă pregătire pentru a pune la punct un asemenea spectacol și de foarte multă pregătire + dexteritate pentru a putea stăpâni un avion cu telecomandă într-un mod apropiat oarecum de perfecțiune.

Vă las să urmăriți pe Gernot Bruckmann și avionul său care dansează pur și simplu într-o sală de sport goală, pe o muzică mai mult decât interesantă.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.