SHARE

În momentul în care ai nevoie de un scaun de birou, chiar dacă lucrurile par simple și se rezumă la mersul la magazin, cumpăratul, asamblatul și folositul scaunului, în realitate e ceva mai complicat. De ce? Păi pentru că un scaun de birou trebuie să îndeplinească simultan mai multe caracteristici astfel încât să nu ai probleme cu el pe viitor. Costă și mulți bani, așa că dacă tot faci o investiție, trebuie să ai grijă să alegi scaunul corect pe care vei petrece 6-8 ore minim zilnic.scaun

5 calități esențiale pentru un scaun de birou

  1. Un scaun de birou trebuie să fie confortabil. Evitați să cumpărați cele mai ieftine exemplare pentru că nu vor fi confortabile. Un scaun de birou nu îl poți testa așa în 5 minute, cât ai la dispoziție în magazin. Prețul este cel mai bun etalon al confortului în acest caz.
  2. Un scaun de birou trebuie să fie rezistent. Am tot auzit în jurul meu despre oameni care au rupt scaunele de birou. Că s-au rupt roțile, că s-au rupt cotierele, că sau rupt șezuturile sau spătarele, nu are importanță. Din nou, prețul este un etalon al calității și al rezistenței. Nu cumpărați nimic sub 200 de lei, ideal ar fi să nu cumpărați nimic sub 400 dar nu toți au bugete așa mari pentru un scaun.
  3. Un scaun de birou trebuie să fie rotativ. Cunosc foarte mulți oameni care folosesc simple scaune pe la birouri și sincer să fiu, îi văd cum se chinuie. Un scaun rotativ pentru birou îți permite să te întinzi oriunde în jur fără mari eforturi. E mult mai productiv și mult mai rapid.
  4. Un scaun de birou trebuie să aibă rotile din cauciuc. Dacă nu vrei să zgârii parchetul sau gresia sau să întâmpini dificultăți după o bună perioadă de vreme, sfatul meu este să optezi pentru un scaun de birou care are rotile din cauciuc.
  5. Un scaun de birou trebuie să aibă design modern. În momentul în care îți cumperi un scaun de birou, acesta trebuie să aibă influențe moderne, altfel, va trage înapoi întregul aspect modern al camerei. Puțini sunt cei care cumpără scaune de birou și în funcție de design și este o greșeală destul de mare. Modul în care acel scaun arată poate să dăuneze încăperii în care este folosit.

Articole Recomandate

4 motive să cumperi scule pneumatice profesionale de pe net Internetul a evoluat destul de mult în ultimii ani și a devenit un suport magnific pentru magazine, pentru comerț în general. Unul dintre cele mai mari avantaje ale internetului este faptul că a încep...
3 motive pentru care becurile cu LED nu sunt scumpe Discutam ieri cu un amic despre becuri, cumpărase o lustră și se gândea ce fel de becuri să aleagă. I-am recomandat niște becuri cu LED care costau în jur de 25 de lei/bucata și mi-a zis că nu sunt să...
Ce-i mai convenabil? Să mergi să mănânci la restaurant sau să comanzi mâncare ac... În ultimii ani, mai toate restaurantele au început să livreze mâncare la domiciliu. Și-au dat și ele seama că în România nu o să existe niciodată o cultură pentru mâncatul la restaurant ca-n străinăta...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here