Atunci când vine vorba despre extratereștrii, lucrurile se precipită. Fiecare om are o idee total diferită legat de fenomenul UFO și acum, pe bună dreptate. Cu toate că există multe cazuri de zăriri de obiecte neidentificate pe cer, de foarte puține ori există și explicații. Așa a fost dintotdeauna probabil. E normal să fie foarte multe conspirații din moment ce nimeni nu vine cu o explicație clară legat de extratereștrii și întotdeauna se încearcă mușamalizarea lucrurilor ce par mai mult decât evidente. Probabil că nimeni vreodată nu va putea să spună că există extratereștri, s-ar duce pe apa sâmbetei tot ce știam despre religie sau alte culte care ne-au oprit până acum să ne ucidem ca la nebuni, promițându-te o viață de apoi mai bună dacă suntem buni la rândul nostru în actuala.

Ei bine, cert este că pe internet circulă foarte multe clipuri cu obiecte zburătoare neidentificate și conspirații. 10 dintre cele mai interesante conspirații legate de OZN-uri le avem și în clipul de mai jos. Poate că unele dintre ele or să vi se pară nelalocul lor sau deplasate, vă asigur că sunt cât se poate de reale. Oamenii chiar cred în acele teorii ale conspirației oricât de ridicole ar părea. Până la urmă, nu e nimic greșit să crezi, să vrei să afli adevărul. Toată lumea dorește să afle dacă suntem sau nu singuri într-un Univers pe care-l credem cel puțin infinit. Lăsați-mi scris în comentarii ce credeți voi despre fenomenul OZN, dacă voi credeți sau nu în extratereștrii sau Dumnezeu este singurul în care credeți? Sunt foarte curios de părerea voastră așa că nu ezitați să o exprimați după ce vizionați cele mai interesante 10 conspirații UFO din clipul de mai jos.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.