Cred că muzica rock are ceva aparte față de celelalte genuri muzicale. Nu știu de ce, poate pentru că este ceva mai intensă, interpretul pare să pună ceva mai mult suflet iar în momentul în care tu cânți cu sufletul, se creează un fel de legătură emoțională cu publicul.

Travis Cormier a interpretat piesa Dream On a celor de la Aerosmith și a reușit evident să întoarcă scaune la greu. Mi se pare ceva corect, adică la cât de bine a cântat omul, e clar că a stârnit atenție.

Cred că prin Franța s-a petrecut grozăvia, căci văd că al lui clip este uploadat de La Voix TVA. Frate ce ciudați și francezii ăștia, un glob întreg spune The Voice la spectacol + numele țării specifice alături, numai francezii La Voix. Cine să-i mai înțeleagă, vor ei să iasă în evidență cu orice preț probabil, că mai era și faza aia cu Michael Jackson, au ei un mod ciudat de a-i traduce numele. Un glob întreg nu face treaba asta, cu excepția francezilor bineînțeles care vor să se dea mai rotunzi decât roata.

Aveți mai jos interpretarea de senzație a lui Travis Cormier, care dacă mă întrebați pe mine, este una dintre cele mai bune pe care le-am văzut pentru această piesă la concursurile de talente. Este o piesă destul de dificilă și nimeni nu prea s-a încurcat cu ea pe la audiții. Se pare că Travis Cormier a riscat și a avut de câștigat. Toate cele 4 scaune s-au întors și pe bună dreptate. O să mai aduc clipuri de la Vocea Franței, căci mai sunt câteva clipuri destul de interesante.

 

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.