SHARE

Cred că muzica rock are ceva aparte față de celelalte genuri muzicale. Nu știu de ce, poate pentru că este ceva mai intensă, interpretul pare să pună ceva mai mult suflet iar în momentul în care tu cânți cu sufletul, se creează un fel de legătură emoțională cu publicul.

Travis Cormier a interpretat piesa Dream On a celor de la Aerosmith și a reușit evident să întoarcă scaune la greu. Mi se pare ceva corect, adică la cât de bine a cântat omul, e clar că a stârnit atenție.

Cred că prin Franța s-a petrecut grozăvia, căci văd că al lui clip este uploadat de La Voix TVA. Frate ce ciudați și francezii ăștia, un glob întreg spune The Voice la spectacol + numele țării specifice alături, numai francezii La Voix. Cine să-i mai înțeleagă, vor ei să iasă în evidență cu orice preț probabil, că mai era și faza aia cu Michael Jackson, au ei un mod ciudat de a-i traduce numele. Un glob întreg nu face treaba asta, cu excepția francezilor bineînțeles care vor să se dea mai rotunzi decât roata.

Aveți mai jos interpretarea de senzație a lui Travis Cormier, care dacă mă întrebați pe mine, este una dintre cele mai bune pe care le-am văzut pentru această piesă la concursurile de talente. Este o piesă destul de dificilă și nimeni nu prea s-a încurcat cu ea pe la audiții. Se pare că Travis Cormier a riscat și a avut de câștigat. Toate cele 4 scaune s-au întors și pe bună dreptate. O să mai aduc clipuri de la Vocea Franței, căci mai sunt câteva clipuri destul de interesante.

 

Articole Recomandate

Mc Lynchy și IRM Astăzi o să vorbim despre rap-ul irlandez și despre Mc Lynchy. Nu știu voi dacă ați auzit despre acest „gen muzical”, însă mie îmi place foarte mult mai ales în ideea în care discutăm despre improviza...
Celine Tam este viitoarea Celine Dion America's Got Talent 2017. Bine, nu doar juriul a rămas cu gura căscată, ci întreaga lume. Audiția ei a apărut ieri pe YouTube și în mai puțin de 24 de ore clipul ei a adunat 3 milioane de vizualizări...
A supraviețuit unui accident aviatic și are o voce de aur Nu știu cât de norocos trebuie să fii ca să cazi cu avionul de la 10.000 de metri înălțime și  din 109 oameni să moară 107, iar tu și cu încă o tipă să fiți singurii supraviețuitori. Tipa asta a tr...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here