SHARE

Videochatul în România începe să prindă contur din ce în ce mai evident. Dacă în urmă cu 10 ani nici nu se putea pune problema de un asemenea business din cauza prejudecăților, schimbarea de mentalitate care a luat naștere în ultima vreme permite tinerelor să câștige mult mai mulți bani dintr-un job legal și destul de lejer. Ei bine, fetele care au auzit de videochat știu că este de două tipuri: se poate face la studio sau de acasă. Care este varianta cea mai bună? După părerea mea cred că există multe dezavantaje videochat de acasă, dezavantaje despre care vom discuta și noi în cele ce urmează ca să puteți înțelege de ce recomand jobul dintr-un studio de videochat.

3 dezavantaje ale videochatului de acasă

  1. Lipsa conexiunii la internet de calitate. În România, chiar dacă furnizorii de net se laudă cu conexiuni Gigabit, serviciile de multe ori lasă de dorit. Intervine stabilitatea și greutatea cu care tehnicienii se deplasează în teren pentru a rezolva problemele. Dacă vrei să faci bani ai nevoie de o conexiune foarte stabilă la internet și de mare viteză, nu va merge cu cea de 100 Mb/s.
  2. 2. Lipsa aparaturii de ultimă generație. Nu vei putea să faci videochat cu o cameră web de proastă calitate. Vei avea nevoie de una profesională care costă sute de euro, poate chiar mii. De asemenea, ai nevoie de un calculator destul de performant, nu ai cum să faci videochat cu laptopul primit de la părinți în momentul în care te-ai dus la facultate sau ceva de genul.
  3. Lipsa șefilor. În momentul în care lucrezi de acasă nu mai ești productiv. Asta o poate spune oricine a decis să lucreze pe cont propriu și să renunțe la șefi. Atunci când nu mai e nimeni lângă tine să te pună la treabă, ai obiceiul să te lași pe tânjeală. Nu oricine se poate adapta la stilul jobului de acasă și astfel să rupă bariera delăsării. Munca de acasă nu este pentru oricine și eu sincer nu o recomand.

Așadar, în cazul în care vrei să lucrezi în videochat, mergi la un studio fizic unde clar vei putea să-ți faci treaba mult mai bine și implicit câștiga mai mulți bani.

GlamourStudio – Angajări Videochat in București

Articole Recomandate

3 sfaturi pentru cei care doresc să investească în Ethereum multă lume dorește să investească în ea la ora actuală. Este mai ieftină decât Bitcoin și are șanse mai mari să crească decât cea mai veche monedă virtuală din lume. Dacă doriți și voi să investiți în...
Alb, roșu, roz sau galben? Care buchet de trandafiri va impresiona cel mai tare?... Femeile adoră trandafirii, adoră să primească atenție, adoră să vadă că cineva se gândește la ele într-un mod cu totul special. Nu e nimic ciudat legat de acest aspect, cred că tuturor ne place să ne ...
BikeXCS, partener oficial în programul „Biciclisti în București 2018” Ai un Voucher de 500 de lei prin proiectul „Bicicliști în București” lansat de Primăria Capitalei? Vino în magazinele BikeXCS din București pentru a-ți achiziționa o bicicletă! Bicicletele achitate cu...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

1 COMMENT

  1. Si eu cred ca faci mai multi bani daca la inceput te angajezi intr-un studio profesionist, unde ai totul asigurat si inveti ce ai de facut. Eventual, dupa ce prinzi experienta si pui ceva bani deoparte pentru a investi in echipamente bune, poti face si videochat de acasa, dar cu siguranta la inceput recomand munca in studio.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here