SHARE

Marianna Zappi este de departe o femeie talentată. Are o voce extraordinară și cred că a reușit să dea o interpretare aparte piesei Redemption Song. De ce cred asta? Păi pentru că se pare că ea vine după o relație abuzivă și se simte liberă. Dacă ar fi să interpretezi o piesă care să simbolizeze libertatea, Redemption Song a lui Bob Marley este cu siguranță o alegere foarte bună.

Marianna Zappi a venit la X Factor UK și interpretarea ei a reușit să adune aproape 1 milion de vizualizări în mai puțin de o lună. Audiția a fost urcată pe YouTube pe data de 4 septembrie, astăzi suntem în 28 septembrie iar numărul vizualizărilor este undeva la 850.000. Ce-mi place cel mai mult este rația like-dislike, 12.300 like-uri și doar 148 dislike-uri.

Nu știu voi, însă eu aș da replay la piesa asta toată ziua. Marianna Zappi are o voce atât de frumoasă încât pe mine unul mă acaparează. Cred că așa se întâmplă când cânți cu sufletul. Reușești să ajungi la sufletul celor care te ascultă fără să faci vreun efort exagerat.

Marianna Zappi nu este doar un exemplu pentru femeile aflate în aceeași situație ca și ea, dar este și o concurentă favorită pentru câștigarea X Factor de anul acesta pentru că după cum spuneam mai devreme, la X Factor nu contează doar vocea. Dacă apare cineva cu adevărat special, are șanse destul de mari să ajungă în finală.

Aveți clipul mai jos și facă vă place nu ezitați să dați măcar un share, să vadă cât mai multă lume o femeie minunată și să audă cât mai multă lume o voce extraordinară.

Articole Recomandate

Luciano Rosso – expresivitate la superlativ Întotdeauna am iubit oamenii care au ieșit în evidență cu ceva pozitiv, cu un talent, cu ceva care să te facă să gândești și tu pozitiv și să te binedispusă. Luciano Rosso este genul de om pe care eu ...
Driver Geo – unul dintre cei mai buni youtuberi români pe gaming Nu știu dacă am mai discutat despre Driver Geope acest site, însă chiar dacă am făcut-o, merită să-l mai pomenim o dată. Sunt de părere că poate fi comparat cu un CohhCarnage de România, este unul din...
Da, anul acesta la Vocea României a câștigat cineva cu potențial Anul acesta la Vocea României a câștigat o tânără din Echipa Smiley, pe nume Ana Munteanu. Bine, nu are importanță de la ce echipă vine, important este că a făcut față concurenței foarte acerbe și a r...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.