SHARE

Marianna Zappi este de departe o femeie talentată. Are o voce extraordinară și cred că a reușit să dea o interpretare aparte piesei Redemption Song. De ce cred asta? Păi pentru că se pare că ea vine după o relație abuzivă și se simte liberă. Dacă ar fi să interpretezi o piesă care să simbolizeze libertatea, Redemption Song a lui Bob Marley este cu siguranță o alegere foarte bună.

Marianna Zappi a venit la X Factor UK și interpretarea ei a reușit să adune aproape 1 milion de vizualizări în mai puțin de o lună. Audiția a fost urcată pe YouTube pe data de 4 septembrie, astăzi suntem în 28 septembrie iar numărul vizualizărilor este undeva la 850.000. Ce-mi place cel mai mult este rația like-dislike, 12.300 like-uri și doar 148 dislike-uri.

Nu știu voi, însă eu aș da replay la piesa asta toată ziua. Marianna Zappi are o voce atât de frumoasă încât pe mine unul mă acaparează. Cred că așa se întâmplă când cânți cu sufletul. Reușești să ajungi la sufletul celor care te ascultă fără să faci vreun efort exagerat.

Marianna Zappi nu este doar un exemplu pentru femeile aflate în aceeași situație ca și ea, dar este și o concurentă favorită pentru câștigarea X Factor de anul acesta pentru că după cum spuneam mai devreme, la X Factor nu contează doar vocea. Dacă apare cineva cu adevărat special, are șanse destul de mari să ajungă în finală.

Aveți clipul mai jos și facă vă place nu ezitați să dați măcar un share, să vadă cât mai multă lume o femeie minunată și să audă cât mai multă lume o voce extraordinară.

Articole Recomandate

Sam Bailey a uimit pe toți la X Factor Sam Bailey a făcut-o lată. A reușit să interpreteze piesa Listen mai bine ca mulți alți participanți la X Factor și acum o să mă întrebați ce este atât de surprinzător, căci concurenți buni apar mai m...
Gernot Bruckmann și avioanele lui care dansează Întotdeauna am apreciat oamenii cu adevărat talentați, oamenii care reușesc să transforme un hobby într-un spectacol pentru cei din jur. Gernot Bruckmann este un tip pasionat de avioanele cu telecoman...
Prințesa de Aur la X Factor Audiția Loredanei de la X Factor m-a impresionat foarte mult. Chiar dacă nu a sunat cine știe ce, m-a impresionat din multe alte motive. Bine, nu e cazul să spunem că nu a cântat bine, căci nu este aș...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here