Marianna Zappi este de departe o femeie talentată. Are o voce extraordinară și cred că a reușit să dea o interpretare aparte piesei Redemption Song. De ce cred asta? Păi pentru că se pare că ea vine după o relație abuzivă și se simte liberă. Dacă ar fi să interpretezi o piesă care să simbolizeze libertatea, Redemption Song a lui Bob Marley este cu siguranță o alegere foarte bună.

Marianna Zappi a venit la X Factor UK și interpretarea ei a reușit să adune aproape 1 milion de vizualizări în mai puțin de o lună. Audiția a fost urcată pe YouTube pe data de 4 septembrie, astăzi suntem în 28 septembrie iar numărul vizualizărilor este undeva la 850.000. Ce-mi place cel mai mult este rația like-dislike, 12.300 like-uri și doar 148 dislike-uri.

Nu știu voi, însă eu aș da replay la piesa asta toată ziua. Marianna Zappi are o voce atât de frumoasă încât pe mine unul mă acaparează. Cred că așa se întâmplă când cânți cu sufletul. Reușești să ajungi la sufletul celor care te ascultă fără să faci vreun efort exagerat.

Marianna Zappi nu este doar un exemplu pentru femeile aflate în aceeași situație ca și ea, dar este și o concurentă favorită pentru câștigarea X Factor de anul acesta pentru că după cum spuneam mai devreme, la X Factor nu contează doar vocea. Dacă apare cineva cu adevărat special, are șanse destul de mari să ajungă în finală.

Aveți clipul mai jos și facă vă place nu ezitați să dați măcar un share, să vadă cât mai multă lume o femeie minunată și să audă cât mai multă lume o voce extraordinară.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.