Piesa Turn My SWAG On este una dintre cele mai interesante pe care le-am auzit vreodată. De ce? Nu știu, omul acela (Soulja Boy) avea un stil aparte de a face beat-uri. Poate că beat-ul foarte agresiv este cel care face piesa bună. Probabil că ar fi putut să cânte orice pe melodia asta, să citească de exemplu cartea de bucate că tot ar fi reușit să strângă zeci de milioane de vizualizări. Bine, acum că există cârcotași care spun că a lui carieră a fost mai scurtă decât lanțurile pe care le purta la gât, e partea a doua a problemei dar trebuie să recunoaștem că acest Soulja Boy a adus plusvaloare.

În cele ce urmează vom discuta despre Cher Lloyd, o tânără în vârstă de16 ani la vremea interpretării care a venit la X Factor UK și a cântat o versiune proprie a piesei Turn My SWAG On. Din punctul meu de vedere, așa cum bine a zis și unul dintre jurați, Cher Lloyd este un star pop în devenire. Are tot ce-i trebuie: este frumoasă și are voce. De fapt, ca să spunem lucrurilor pe nume, Cher Lloyd a concurat la X Factor în 2010 și audiția ei mi-a sărit în ochi în momentul în care am văzut că are unul dintre cele mai populare clipuri de pe canalul de YouTube al X Factor UK. Piesa ei are atenție, 56 de milioane de vizualizări, 260 de mii de like-uri și 12 mii dislike-uri.

Aveți și voi clipul mai jos și sunt sigur că-mi veți da dreptate. De fapt, ca să vedeți că femeia chiar a intrat în muzică, aveți după audiție un clip de-al ei de după X Factor.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.