Nu am înțeles niciodată ce anume caută jurații antrenori de la The Voice pentru că Ryan Willingham a cântat extraordinar și nu s-a întors nimeni. Cum au putut să nu se întoarcă, nu știu. Habar nu am. De-asta mă întreb ce caută ei de fapt? Credeam că este un spectacol cinstit dar se pare că au niște linii trasate dinainte exact ca în România. Cum au putut să stea așa țepeni să nu se întoarcă?

Eu știu că la un musical nu prea se duce lumea, că totul e foarte tehnologizat în ziua de azi iar musicalul este de departe ceva destul de învechit, mai ales dacă este vorba despre o piesă din Les Miserables sau ceva de genul. Am căutat pe internet o voce care să interpretez mai bine acest „Stars”, mai bine de cât acest Ryan Willingham și sincer nu am găsit. În plus, totul este LIVE. Chiar nu știu ce s-a întâmplat acolo. Refuz să cred că cei 4 nu s-au întors pentru că nu le-a plăcut pentru că sunt oameni din muzică totuși, au ureche muzicală, pot să audă dacă vor…

Lăsați-mi scris în comentarii ce credeți despre această audiție căci mie mi se pare de departe foarte ciudată. Nu se poate să nu se întoarcă nimeni la așa ceva, decât dacă au avut cumva vreun scop precis setat dinainte zic… Nu știu voi, însă dacă aș fi fost acolo în scaun nu cred că aș fi putut să stau fără să mă întorc, indiferent de vocile generale căutate în asemenea concursuri de talente.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.