Măi fraților, de unde Dumnezeului tot scot islandezii oameni atât de talentați? Am văzut ce surpriză frumoasă au făcut la campionatul european de fotbal de anul acesta, cine s-ar fi așteptat ca Islanda să ajungă atât de departe? Cred că nimeni dacă ne gândim la ce populație are… Se pare că deși populația este destul de mică, este de calitate. Confirmă treaba asta și The Voice Iceland…

Guðrún Árný a ales să interpreteze la The Voice Iceland 2015 piesa All By Myself și sincer să fiu, a făcut-o extraordinar. Nu știu de ce căutam eu cover la All By Myself pe YouTube, dar am dat de această interpretare de senzație. Îmi e aproape incredibil că Islanda are și concursuri de talente, sau poate că la cât de calitativă este populația în acea zonă, fiecare om are vreun talent.

Clipul în care Guðrún Árný interpretează celebra piesă este foarte apreciat pe YouTube, în ciuda faptului că a fost uploadat la 10 noiembrie 2015, a strâns doar 3 dislike-uri. La cât a cântat de bine nu știu cine sau de ce i-ar fi putut da dislike, însă în fine. 61.000 de vizualizări la câtă populație au ei iarăși este destul de bine. E genul de piesă pe care o pui pe LOOP în YouTube…

Vă las și pe voi să urmăriți piesa de mai jos, să vă lămuriți și voi singuri despre Guðrún Árný, al cărei nume sincer nici nu știu cum se citește. Islandeza este una dintre limbile pe care nu cred că aș putea niciodată să le citesc sau să le descifrez. Lăsați-mi în comentarii ce și cum, să știu și eu.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.