Gabriela Niță este una dintre concurentele de la iUmor care cred că a reușit să spună cel mai mult banc din lume. În afară de faptul că nu credea nimeni că o femeie poate să vorbească atât de mult, eu unul sunt impresionat de faptul că a reușit să vorbească atât de mult și nu s-a încurcat nici măcar o dată, nici măcar atunci când a fost întreruptă de remarcile misogine ale lui Cheloo.

Gabriela Niță a spus un banc cu un șuvoi de cuvinte pe care eu nici măcar nu am reușit să le rețin, ceva cu lână, oi carne și multe altele, alături de un banc cu flori mov. Evident, ambele bancuri erau seci, nu aveau nici un tâlc, nici o legătură, nimic amuzant în afara faptului că erau foarte lungi. De asemenea finalul bancurilor este unul de tot rahatul, final sec fără nici o logică cu conținutul.

Sincer nu știu care este cel mai lung banc din lume, probabil se poate face unul care să țină zile întregi. Ideea este că femeia asta a vorbit ca la balamuc pentru aproape 10 minute. Eu unul nu cred că aș putea niciodată să fac chestia asta, sunt foarte prost la spus bancuri. De fapt nici nu știu bancuri. Probabil că nu aș fi niciodată în stare să fac ce-a făcut femeia asta.

E clar că femeile au mult mai mult tupeu decât bărbații, probabil a venit acolo conștientă că juriul o va da afară după câteva minute dar iată că a știut cum să le trezească atenția și să-i convingă să o asculte pentru 10 minute. Vedeți și voi clipul mai jos, foarte bune și remarcile lui Cheloo care deși sunt misogine, sunt întemeiate după părerea mea…

 

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.