Sunt destul de rare persoanele care pot să facă rime pe loc și nu doar atât, dar să le pună și pe un ritm. Lin-Manuel Miranda este unul dintre puținii oameni care au venit la The Tonight Show și au reușit să ducă la bun sfârșit Wheel of Freestyle într-un fel aparte, foarte amuzant și profesional.

Ce este  Wheel of Freestyle? Ei bine, invitații lui Jimmy Fallon primesc 3 cuvinte aleatorii cu care trebuie să facă un scurt moment de freestyle rap. Ei nu au de unde să știe dinainte cuvintele și astfel, sunt șanse mari să iasă un moment extraordinar atâta timp cât sunt invitați oameni precum Lin-Manuel Miranda. Mie unul îmi plac foarte mult acest gen de oameni care pot să creeze la secundă, la moment. Și mie îmi place să mai rimez din când în când, însă nu pe muzică, nu rap.

Nu este pentru prima dată când văd Wheel of Freestyle la The Tonight Show așa că pot să fac o comparație cu ceilalți care s-au încumetat la acest timp de provocare. Lin-Manuel Miranda este de departe cel mai tare din parcare la chestia asta și chiar o să mă interesez să văd cu ce anume se ocupă tipul pentru că până la această emisiune eu unul nu mai auzisem de el.

Clipul nu este nou, este de fapt din noiembrie 2015 și a reușit să strângă nici mai mult nici mai puțin de 4 milioane de vizualizări în mai puțin de 1 an. E cam păcat că are atât de puține vizualizări însă e drept, e o chestie destul de inteligență și după cum știm, populația planetei este în continuă expansiune dar cantitatea de inteligență e constantă…

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.