Îmi place să urmăresc concursurile de genul AGT, BGT pentru că sunt mult mai calitative față de Românii au Talent. Totul e mai calitativ în străinătate, până și juriul. La noi e o măscăreală totală cu un juriu ce n-are nici o treabă cu talentul sau cu talentele. În Anglia însă se pare că tot mai mulți români se duc să facă treabă, televiziunea lor este mult mai interesantă de cât a noastră și mai calitativă. E de înțeles. Flavian putea foarte bine să vină în România la Românii au Talent, însă a ales Anglia. Bine a făcut după părerea mea.

Ce nu mi-a plăcut este faptul că măscăriciul acela de prezentator ce culise sau ce este, l-a luat peste picior cu niște glume pe care copiii le grădiniță le fac între ei. Poate pentru că știa că este român și românii în UK nu sunt văzuți prea bine din cauza faptului că nu se pot adapta , că distrug piața muncii și că sunt foarte nesimțiți. Când Flavian a intrat în scenă și a spus de unde este, adică din România, publicul din sală a izbucnit în râs. E o reacție normală zic eu, România este o țară de tot râsul chiar dacă nu ne convine și ne rănește în orgoliu când vedem treaba asta că se întâmplă.

Ce face mai exact Flavian? Ei bine, rezolvă 3 x cub Rubik, legat la ochi, dintre care unul cu o singură mână. Evident, după ce reușește treaba asta sala îl aplaudă și parcă uită că-i român. Mă enervează totuși mai mult măscăriciul ăla de culise, sper ca Flavian să-i dea peste nas o dată măcar, că-i prea nesimțit. L-a văzut așa mai copil serios și s-a gândit să facă glume proaste…

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.