SHARE

La întrebarea asta am încercat eu să răspund acum 2 zile, când am bătut orașul în lung și în lat împreună cu vărul meu. Și-a cumpărat el un Samsung Galaxy S7 Edge din motive pe care nu le cunosc dar în fine, fiecare este liber să-și cumpere tot ce-și dorește și ce-i place, nu? Dacă lui i-a plăcut acest telefon și a decis că merită să dea aproape 4000 de lei pe el, treaba lui. Chestia e că am căutat o husă pentru el și nu am găsit în tot orașul.

Da, locuiesc în Drobeta Turnu Severin și nu am reușit să găsesc nici o husă Samsung Galaxy S7 Edge. Nici de bună calitate, nici de proastă calitate, nici de nimic. Pur și simplu nu există prin magazine, poate și din cauza faptului că orașul este unul destul de sărac. Aici foarte puțini sunt cei care au telefoane scumpe, nu oricine își permite să cumpere telefoane de 4000 de lei, doar cei care au părinții plecați la muncă prin străinătate ori pur și simplu muncesc ei pe afară. Nu mai pun la socoteală pe cei care fac combinații, nu prea combină ei sume de-astea mari.

Samsung Galaxy S7 Edge este un telefon destul de frumos, foarte performant, dar care după părerea mea nu merită 4000 de lei. De ce? Păi pentru că nu este cu mult mai performant de cât predecesorul său  și acum, să fim sinceri, cei care dau 4000 de lei pe un telefon o fac pentru că-și permit doar nu pentru că au nevoie de un telefon atât de performant. De la un anumit preț în sus, plătești o grămadă de bani pentru niște funcții care sunt folositoare unui sector foarte restrâns de persoane.

Acum, dacă mă întrebați pe mine, nu aș cumpăra telefonul în situația actuală dar dacă aș avea o situație materială care să permită, probabil că aș fi  și eu posesor de Samsung Galaxy S7 Edge. Atunci când ai foarte mulți bani nu te mai gândești la ce înseamnă să nu ai, dacă merită sau nu banii un anumit obiect pe care ți-l permiți. Pur și simplu cumperi ceea ce-și place și ce-ți permiți. E normal ca unul care nu-și permite să considere că un telefon de 4000 de lei nu merită banii, nu?

Dar revenind la povestea cu vărul meu, să vă spun cum am făcut rost de husă. Deci n-a fost chip să găsim în oraș așa ceva, așa că am dat comandă pe internet. Există un magazin online numit oau.ro de unde am dat comandă, am găsit acolo niște huse pentru S7 destul de interesante. Păcat că nu există în orașe așa ceva. Poate într-un oraș cu oameni mai înstăriți există motive să aduci la vânzare, dar așa… Comanda a sosit  a doua zi și totul a fost în regulă. Marfă bună, mulțumiți.

Articole Recomandate

Copilul tău vrea să se joace? Iată de ce ar fi mai indicată o consolă Orice copil născut în era modernă o să dorească jocuri moderne. Așa cum noi ne jucam cu console TV când eram mici, la fel și copiii din ziua de azi or să-și dorească jocuri pe calculator. Ei bine, în ...
Principalele avantaje ale unui autocolant auto Vopsitul unei mașini poate să aducă după sine multă nemulțumire și bătaie de cap dacă stăm să ne gândim mai bine cum sau cine sunt meseriașii care execută acest timp de lucrare. Din păcate, nu prea ma...
A revenit moda creditului cu buletinul În urmă cu vreo 10 ani, înainte să izbucnească celebra criză economică, erau la modă creditele cu buletinul. Oamenii făceau credite pentru absolut orice, de la electrocasnice la mașini, ori pur și sim...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here