Toate femeile doresc un singur lucru: să slăbească fără să depună efort. În ziua de azi, aspectul fizic este foarte important și a devenit chiar subiect de marginalizare socială. Dacă cumva îndrăznești să fii urât sau gras, s-a zis cu existența ta. Cei din jur nu vor pierde ocazia să-ți facă viața un calvar doar pentru că ești diferit. Compasiune în România? Nu mai există, doar prejudecăți și miștocăreală.

E tare la modă în țara asta ca tinerii să se laude cu frumusețea lor la care de altfel nu au nici o contribuție. Nu e vina lor pentru că au avut gene bune și că au fost norocoși, drept urmare, părinții care au asemenea copii lăudăroși, aroganți și încrezuți, ar trebui zguduiți puțin și duși într-un centru de educare, să fie învățați să renunțe la manele și să învețe cum se cresc copiii astfel încât să nu fie ultimii încrezuți. Cam utopică idee, nu? Dar să revenim la Slimtime…

Slimtime este o animație foarte ingenioasă. Este vorba despre un centru în care femeile grase întră pe o ușă și ies slabe pai pe altă ușă. Fac baie în ceva soluții, ca la un adevărat SPA. Totul este o distracție iar la final ies suple și frumoase. Evident, există o femeie care mănâncă prășituri între timp și efectele soluțiilor asupra ei sunt zero. Grasă intră, grasă iasă de acolo.

Totul este făcut cu o ironie și cu un sarcasm foarte ingenios. Cu toate acestea, nu știu câte femei ar înțelege morala acestui clip. Să vadă ideea de slăbi fără să facă nimic, fără să renunțe la tonele de prăjituri care îngrașă, fără să schimbe absolut nimic la modul lor de a trăi. Ei bine, vă las să urmăriți și voi animația, să îmi spuneți ce și cum…

 

 

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.