Ei bine, uite că am ajuns și la una dintre cele mai exagerate animații pe care le-am văzut vreodată. Fat înseamnă gras în limba engleză și este un titlu foarte sugestiv. Ce se întâmplă mai exact. Avem de-a face cu una bucată fermă la care începe să se întâmple un lucru foarte ciudat. Toate animalele din ogradă încep să se îngrașă asemenea unui balon, pornind de la vaci, câine, găini, chiar și șobolanii. Într-un final, până și nevasta fermierului se îngrașă atât de tare încât nu mai are loc în casă. Știu, sună foarte exagerat, nu? Ei bine, da, este. Eu unul apreciez viziunea.

Cel care a pus la punct această animație este un geniu. Deși nu pare nimic complicat, eu după cum spuneam mai sus apreciez viziunea. Nu știu dacă aș fi reușit vreodată să vin cu o asemenea idee și credeți-mă că am și eu o imaginație destul de bogată. Animația Fat este simplu de urmărit deși are aproape vreo 6 minute. Reușește să stârnească interesul pentru ce se va întâmpla de la început până la final. După cum decurge acțiunea acolo nu poate nimeni să prezică finalul.. Sau poate? Voi ce credeți? După ce veți vedea clipul să-mi lăsați comentariu.

Cred că aș putea să pun în top această animație. În topul preferințelor mele. Designul este una super reușită. Se vede că au lucrat la ea niște profesioniști, nu amatori. Îmi mai place faptul că au ales un timing foarte bun. Animația nu are nici 8 minute și astfel să devină prea lungă, nici 3 minute și astfel să fie prea scurtă. Are aproape 6 minute și din punctul meu de vedere este foarte ok. Mie mi-a plăcut, sper ca și vouă să vă placă.

 

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.