SHARE

Nu poti zambi cu adevarat, din moment ce dantura nu iti permite acest lucru. Daca de exemplu iti lipseste un dinte care e mai la vedere, te feresti si incerci sa ascunzi acest lucru. Asa facem cu totii. Insa, partea buna e ca un implant dentar  poate rezolva cu usurinta o astfel de problema. Marea problema atunci cand vine vorba de un implant dentar consta in faptul ca pretul este unul destul de mare. Multi prefera sa isi ascunda dantura toata viata, deoarece nu isi permit o astfel de investitie.

Cei care isi permit financiar, merg la medicii dentisti pentru un implant dentar si sunt dispusi sa dea oricat pentru a avea un zambet frumos si o dantura sanatoasa.

Trebuie sa ai in vedere faptul ca pretul unui implant dentar este unul destul de mare din cauza unor factori pe care poate nu-i cunosti. Si nu, nu e vorba de faptul ca medicii stomatologi se imbogatesc din asta, deoarece o mica parte din suma ajunge la ei.

In primul rand, pretul unui implant este unul mare deoarece la fabricarea lui sunt folosite materiale scumpe. E si normal din moment ce in final totul trebuie sa arate impecabil si sa fie rezistent in timp. Cu cat materialele sunt mai calitative, cu atat pretul unui implant dentar este mai mare.

Cand vine vorba de implanturi conteaza si numarul de implanturi. E si normal acest lucru. Una e sa ai nevoie de un singur implant si alta e sa ai nevoie de 2-3 implanturi. Cu cat vei opta pentru mai multe implanturi, cu atat se vor folosi mai multe materiale si prin urmare pretul va fi unul mai mare.

Cand vine vorba de un implant dentar, in mod categoric e nevoie de anestezie. Medicul ii va spune pacientului ce optiuni are si impreuna vor hotari tipul de anestezie. In functie de tipul de anestezie costul unui implant poate fi mai mic sau mai mare.

Atunci cand vrei sa beneficiezi de serviciile unui medic stomatolog care se ocupa de implanturi dentare, trebuie sa iti alegi cu grija medicul. Multe persoane vor sa faca astfel de interventii la medici cu o vechime importanta in spate. Asta nu inseamna ca cei mai tineri nu se pricep, insa experienta isi poate spune de multe ori cuvantul. Daca vrei neaparat sa iti faci un implant la un medic renumit, la un medic ce are ani grei de vechime, trebuie sa tii cont de faptul ca pretul implantului poate fi mai mare.

Acestia sunt doar o parte din factorii care influenteaza costul unui implant, din factorii care duc la costuri atat de ridicate. Daca mai ai si alte nedumeriri, medicii iti vor raspunde la orice intrebare si vei intelege exact cum stau lucrurile.

Articole Recomandate

Copilul tău vrea să se joace? Iată de ce ar fi mai indicată o consolă Orice copil născut în era modernă o să dorească jocuri moderne. Așa cum noi ne jucam cu console TV când eram mici, la fel și copiii din ziua de azi or să-și dorească jocuri pe calculator. Ei bine, în ...
Principalele avantaje ale unui autocolant auto Vopsitul unei mașini poate să aducă după sine multă nemulțumire și bătaie de cap dacă stăm să ne gândim mai bine cum sau cine sunt meseriașii care execută acest timp de lucrare. Din păcate, nu prea ma...
A revenit moda creditului cu buletinul În urmă cu vreo 10 ani, înainte să izbucnească celebra criză economică, erau la modă creditele cu buletinul. Oamenii făceau credite pentru absolut orice, de la electrocasnice la mașini, ori pur și sim...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here