Una dintre cele mai bune piese trance pe care le-am auzit anul acesta. Are bineînțeles și influențe de vocal trance, însă până la urmă atunci când stai și o asculți, parcă nu îți mai vine să cataloghezi. Pur și simplu stai si asculți muzica, te bucuri de ea și te lași dus de val. te lași purtat de acorduri într-o lume în care numai tu ai acces, într-o lume în care toate sunt mult mai bune față de ceea ce trăiești.

Bineînțeles, atunci când vine vorba despre muzică, părerile sunt destul de împărțite. Fiecare om cu personalitatea lui. Muzica trance oricum nu este o muzică extraordinar de ascultată în România și e lesne de înțeles de ce. Doar nu poți convinge cocalarul să renunțe la salamul sau la ciorba lui pentru a asculta o muzică de calitate, nu? Artiștii foamei: Florin Salam , Florin Pește, Sandu Ciorbă sunt la modă în România și nu renunță nimeni la ei așa, de dragul civilizației.

Standerwick feat. Jennifer Rene – All Of Us nu este o piesă chiar veche pentru că a apărut prima dată pe YouTube  prin 2015. Mai are puțin și face anul de când face treabă destul de bună pe internet, unde a strâns nici mai mult nici mai puțin de 85,000 de vizualizări sau mai bine zis audiții. Nu sunt multe așa cum vă spuneam mai sus, muzica trance, muzica electronică nu are așa căutare precum Gangnam Style sau chestii de genul…

Vă las să ascultați o muzică bună, de calitate. Dacă aveți cunoștință de piese asemănătoare nu vă sfiiți să le puneți în comentarii și cu siguranță o să le pun și eu pe site. Interneții merită să răsune de muzică bună.

 

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.