Zootropolis este unul dintre cele mai frumoase filme de animații pe care le-am văzut vreodată. Aș putea să îl pun pe aceeași treaptă cu marele Ice Age sau Kung Fu Panda. Zootropolis spune o poveste destul de interesantă pe care însă nu o să v-o povestesc. Vă recomand cu toată sinceritatea să mergeți în cinematografe să vedeți filmul pentru că din luna martie este disponibil și în România.

Deși nu avem o cultură a cinematografelor, deși suntem obișnuiți să ne orientăm mai mult după Filelist, cred că Zootropolis este genul de film care merită 20 de lei, nu are cum să coste mai mult de 25 de lei biletul pentru cinematograf. La Severin unde sunt eu este undeva la 18-20 de lei dacă nu mă înșel. Poate prin mall-uri să fie oleacă mai scump, dar eu unul vă zic că se merită.

 

Zootropolis ne demonstrează cât de mult a avansat tehnica animațiilor în ultimii ani. Cred că avem de-a face cu unele dintre cele mai expresive personaje din istorie. Pe măsură ce tehnica avansează animațiile devin din ce în ce mai bune și cred că în următorii ani genul acesta al animațiilor o să devină din ce în ce mai activ. Și nu, desenele acestea nu se adresează doar copiilor.

Zootropolis spune povestea unui oraș al animalelor. De-asta se numește și zoo – tropolis. Zoo de la grădină zoologică adică amalgam de specii, iar tropolis de la metropolă. Nu pot de cât să laud imaginația celor care au dat naștere acestui film, notat deja cu atenție, 8,4 pe iMDb. Mergeți la cinematografe să îl vedeți, și cu siguranță nu veți regreta.

 

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.