SHARE

Îmi dau și eu cu părerea, om ce nu a ascultat niciodată rock până la Kempes. Am ajuns printr-o împrejurare la piesa “Umăr lângă umăr” și mi-a plăcut. Apoi, am găsit și piesa “Sfinții Pioși”. Pot spune că ascult aceste două piese de vreo 3 zile deja și nu mă mai satur. Chiar dacă nu ascult rock, cunosc destul de bine cel puțin formațiile românești și sincer să fiu, pe Kempes l-aș pune undeva după Adrian Igrișan ca voce.

Kempes are o explozie extraordinară, clară, muzical plăcută, care se vede cel mai bine în piesa “Sfinții Pioși”. Am încercat să găsesc pe Youtube un cover al piesei Sfinții Pioși, să văd dacă mai există cineva capabil să cânte așa ceva. Se pare că nu există, și de-asta apreciez tare mult pe acest Kempes… Este unic și are o voce teribilă, unică.

Piesa Motociclist. Versurile sunt puerile, scrise parcă de un copil de clasa a 3-a. Totuși o apreciez, gândindu-mă că e scrisă din suflet. Am înțeles că tipul a avut și un accident de motocicletă, așa că până la urmă pot înțelege o piesă scrisă cu sufletul.

Am auzit de acest Kempes acum 3 zile când am descoperit acea piesă “Umăr lângă umăr” și stăteam și mă gândeam că au fost necesari 26 de ani + tehnologie la greu ca să ajungă la urechea mea un artist român de calibru internațional. Un artist cu greutate. Păcat că muzica bună este atât de puțin promovată pe la TV și radio. Chiar dacă nu ascult acest gen, nu pot să nu apreciez o asemenea voce care cel puțin pe mine m-a uimit și m-a făcut să realizez cât de puțin este promovată muzica bună în țara asta. Ovidiu Ioncu cântă din 1988 și eu am aflat abia … alaltăieri… Incredibil.

Îi doresc mult succes acestui Kempes extraordinar, acestui solist cu greutate de care țara asta ahtiată după un comercial putred chiar are nevoie.

 

Articole Recomandate

G Eazy & Halsey Perform Him & I Cred că nu am văzut niciodată mai multă chimie într-un cuplu precum veți putea observa în clipul de mai jos. Este vorba evident despre G Eazy & Halsey și despre celebra lor piesă Him & I. Cei ...
O să revină Puya? Voi îl mai știți pe Puya? Tipul care face parte din trupa La Familia, trupă destul de cunoscută în anii 90-2000 în România. Eu unul m-am abonat la canalul său de YouTube și am reușit să-l cunosc și di...
La iUmor s-a născut un hit Este piesa lui Mihai Marin, care nu știu ce caută pe la iUmor dar cu siguranță ar trebui să înregistreze acest hit. S-a mai întâmplat să vină pe la acest spectacol cântăcioși care au fost dați afară p...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here