Prince Poppycock este genul de personaj care lipseste cu desavarsire de la concursurile romanesti de talente. Pe langa faptul ca se imbraca senzational, are o voce incredibila. Prince Poppycock este un adevarat artist si desi nu a castigat AGT atunci cand a participat, a reusit cu brio sa iasa in evidenta si sa ajunga pana in finala unde a avut parte de un duet cu Donna Summer…

Prince Poppycock are si el un nume, John Andrew Quale si are in acest moment 37 – 38 de ani. Este originar din Great Falls, Virginia, SUA si din pacate nu a avut parte de o cariera asa cum ar fi meritat. Bineinteles, prezenta la AGT – America’s Got Talent din vara lui 2010 avea sa ii schimbe viata pentru totdeauna. Asta imi place la spectacolele americane de televiziune, chiar se pricep la descoperit talente.

In cele ce urmeaza, puteti urmari un clip in care sunt cuprinse toate cele 7 interpretari ale sale din cadrul concursului America’s Got Talent, din faza preselectiilor pana in finala unde va spuneam ca a avut parte de un duet senzational cu Donna Summer. De fapt, cred ca piesa pe care a cantat-o in finala a reusit sa il ridice senzational de mult. Acele piese interpretate cu Donna au foxt exact genul Prince Poppycock.

Desi multi l-au luat drept o gluma proasta pentru modul in care se imbraca, costumele si machiajul sau spun de fiecare data o poveste si sincer mie imi place la nebunie. Imi plac oamenii care reusesc sa faca spectacol si sa intretina o atmosfera chiar dinainte sa inceapa sa canta… Va las sa il urmariti si voi pe acest fabulos Prince Poppycock, si daca nu o sa va placa sa imi dati de stire…

 

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.