Am descoperit sportul asta numit Headis intr-o postare pe Facebook si mi s-a parut al dracului de spectaculos. Despre ce este vorba? Pai stiti voi mesele de ping-pong? In loc de palete si mingi micute se foloseste o minge de fotbal in care cei doi concurenti trebuie sa loveasca musai cu capul. Probabil si de aici denumirea din titlu “head”is… Sincer sa fiu nu am avut prea mult timp la dispozitie ca sa ma interesez ce si cum, insa stiu sigur ca sportul este foarte popular in Germania.

In 2015, in Kaiserslautern, 16 participanti au luptat pentru trofeul mondial Headis. O piscina, multa bere, o masa de ping-pong ceva mai solida si multa multa distractie. Daca ma intrebati pe mine, cred ca este unul dintre cele mai incredibile sporturi nou descoperite. Nu stiu de unde a aparuti, insa observ ca incepe sa devina din ce in ce mai popular si daca veti privi clipul de mai jos veti intelege de ce prinde atat de bine la public. Desi se joaca doar prin Germania momentan, Headis cred ca va deveni mondial.

Nu m-as mira ca peste cativa ani sa vad pe la Jocurile Olimpice si aceasta disciplina. Daca se va intampla, cu siguranta va fi unul dintre cele mai urmarite sporturi si cred ca televiziunile se vor lupta aprig pentru drepturile de televizare. Cred ca ar fi o decizie buna introducerea mai multor jocuri nou aparute pe la olimpiada, caci cele existente sunt aceleasi de mii de ani si lumea s-a cam plictisit de ele… Aceleasi aruncari cu discuri si ciocane, aceleasi sarituri cu prajina… Sper sa vedem si ceva Headis…

 

 

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.