Piesa care a fost facuta celebra de filmul Titanic, “My Heart Will Go On” sau invers, piesa celebra care a adus plusvaloare filmului titanic, a aparut pe Youtube in interpretarea unui pustiulica meloman. Nu stiu cati ani are baietelul, insa sunt de parere ca este de departe cea mai pura si cea mai calitativa interpretare a acestei piese din carte am vazut pe Youtube pana acum.

Nu stiu cum sunteti voi, insa eu unul ador muzica, mai mult de atat, ador talentele si oamenii talentati. Cand vad asemenea copii capabili sa cante mai bine de cat cei maturi cu zeci de ani de experienta in spate, ma trece un fior cald si simt o fericire destul de sfioasa in suflet. Imi dau seama ca e doar un copil si ca pe masura ce va creste se va dezvolta si va deveni tot mai bun.

Imi place sa vad un copil a carui chitara e mai mare ca dimensiune de cat propria-i persoana. Asta spune totul despre pasiune… A, si uitati-va in ochii lui cand canta, faceti putina abstractie de muzica, de chitara, uitati-va la expresia fetei sale. Pustiulica asta traieste muzica, o simte si poate sa o vada cu ochii sufletului. Are niste calitati pe care nu le poti intalni la muzicieni de renume si de-asta il apreciez…

In plus, ascultati si voi piesa. Mi se pare cel putin incredibil de reusita. Nici un acord gresit, nici o nota falsa. Totul e perfect, totul e la locul sau pe portativ. Notele joaca, gamele se zbenguie pe un portativ destul de mare pentru un suflet de copil care probabil priveste acea chitara imensa ca pe o simpla joaca… Ma uit in ochii lui si imi dau seama de faptul ca daca voi avea vreodata un copil, cu siguranta il voi trimite sa ia lectii de chitara inca de la gradinita…

 

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.