Saptamana trecuta am avut o conversatie destul de interesanta cu o amica, fata dorea sa se angajeze la videochat, insa avea impresia ca trebuie sa fie musai din Bucuresti. Ei bine, am incercat sa o conving ca nu-i deloc asa, ca poate sa lucreze chiar si de acasa in cazul in care ii permite infrastructura. Ce inseamna infrastructura? E nevoie de o conexiune foarte buna la internet gen Fiberlink 1000 de la RCS-RDS… I-am zis ca  Studio 20 face angajari de modele de videochat din Bucuresti si din toata tara si ca poate sa le dea un telefon oamenilor sa ii intrebe ce si cum.

Videochatul incepe sa prinda din ce in ce mai mult teren in randul tinerilor si cred ca peste vreo 5 ani o sa aiba o pondere mult mai mare de cat are acum pentru ca se schimba si mentalitatea. Daca in urma cu vreo 5-7 ani ai fi cautat modele pentru videochat in zadar, in ziua de azi tot mai multe fete doresc sa inceapa o cariera in acest domeniu.

Poti opta sa lucrezi pentru Studio 20 sau sa fii in continuare vanzatoare pe 700 de lei

Desi mentalitatea este inca plina de prejudecati, incepe sa se vindece. Daca vrei sa lucrezi in acest domeniu, pori afla despre videochat la Studio 20 accesand linkurile din acest articol.

Poti opta pentru un job la un videochat inclinat catre glamour sau alte stiluri, in functie si de preferintele tale. Fiecare femeie are preferintele ei. Ideea de baza este sa te obisnuiesti cu ideea ca barbatii te vor vedea dezbracata si cam atat. Daca nu ai prejudecati si doresti sa faci bani gramada, cred ca este un job destul de bun judecand in contextul actual al societatii in care din salariul minim pe economie nu poti indeplini nici un vis…

In plus, de ce sa muncesti ca vanzatoare si sa slugaresti cine stie cate ore pe zi un patron nemernic atata timp cat poti face de 10 ori mai multi bani lucrand intr-un spatiu frumos, fara sa te streseze nimeni, poate chiar de la tine de-acasa? E o alegere pe care o poate face fiecare femeie…

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.