SHARE

Biroul, locul in care iti petreci o mare parte a vietii tale. Locul in care cunosti oameni noi si te obisnuiesti sa lucrezi in echipa. Biroul este locul in care te perfectionezi in cariera si tot acolo te maturizezi. Cu toate acestea, toti cei care fac munca de birou detesta sa faca curat in incinta. Cele mai grave situatii apar acolo unde exista birouri in care activeaza +5 persoane. Niciodata nu se vor intelege care sa faca curat, intrucat e nevoie de asa ceva. Unde lucreeaza oameni intotdeauna se creaza discutii pe tema aceasta a curateniei. Oamenii vor sa vina la munca, sa isi faca treaba si sa plece acasa, nu sa fie nevoiti sa stea peste program ca sa curete biroul.

Ei bine, curatarea biroului poate sa nasca conflicte intre angajati, drept urmare productivitatea firmei poate sa scada. Oricum, nu prea e normal in secolul 21 sa iti pun angajatii sa dea cu mopul din moment ce i-ai angajat pentru altceva, chiar daca sa dai cu mopul e ceva de bun simt si deloc rusinos. Exista firme care se ocupa cu asemenea curatenie birouri ce te scapa de problema iar in cele ce urmeaza vei vedea 4 motive pentru care ar trebui sa apelezi la ei.

4 motive sa apelezi la o firma specializata in curatenie birouri

  1. Nu pui presiune in plus pe angajatii ce trebuie sa faca o anumita munca. Eu detest sa fiu contactat pentru ceva si pe langa, sa fiu pus sa fac si altceva.
  2. Aspectul in permanenta curat al biroului da o stare de bine si creste productivitatea. Oamenii se simt mult mai bine acolo unde exista un mediu de lucru curat si primitor.
  3. Nu te faci de ras daca vine vre-un partener de afaceri in vizita. Eu unul am tendinta sa fiu atent la detalii si nu sunt de acord cu cei cu birouri nearanjate, dezordonate, etc. Nu rad de ei ca nu imi sta in fire, insa va asigur ca exista oameni care rad de asa ceva.
  4. Preturile sunt destul de mici iar eficienta este destul de mare. S-au dus vremurile cand curatenia la domiciliu era ceva ciudat. Preturile sunt destul de mici iar firmele care activeaza in domeniu au o vechime destul de mare astfel incat sa aiba si experienta si seriozitate.

Articole Recomandate

VIDEO – Ce este travertinul si unde il folosim? Travertinul este o roca sedimentara poroasa de calcar, in tonuri de la galbui, bej, pana la maro-brun. Placile din travertin sunt folosite ca materiale de constructie, la placatul fatadelor caselor, p...
3 sfaturi pentru cei care doresc să investească în Ethereum multă lume dorește să investească în ea la ora actuală. Este mai ieftină decât Bitcoin și are șanse mai mari să crească decât cea mai veche monedă virtuală din lume. Dacă doriți și voi să investiți în...
Alb, roșu, roz sau galben? Care buchet de trandafiri va impresiona cel mai tare?... Femeile adoră trandafirii, adoră să primească atenție, adoră să vadă că cineva se gândește la ele într-un mod cu totul special. Nu e nimic ciudat legat de acest aspect, cred că tuturor ne place să ne ...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here