SHARE

Biroul, locul in care iti petreci o mare parte a vietii tale. Locul in care cunosti oameni noi si te obisnuiesti sa lucrezi in echipa. Biroul este locul in care te perfectionezi in cariera si tot acolo te maturizezi. Cu toate acestea, toti cei care fac munca de birou detesta sa faca curat in incinta. Cele mai grave situatii apar acolo unde exista birouri in care activeaza +5 persoane. Niciodata nu se vor intelege care sa faca curat, intrucat e nevoie de asa ceva. Unde lucreeaza oameni intotdeauna se creaza discutii pe tema aceasta a curateniei. Oamenii vor sa vina la munca, sa isi faca treaba si sa plece acasa, nu sa fie nevoiti sa stea peste program ca sa curete biroul.

Ei bine, curatarea biroului poate sa nasca conflicte intre angajati, drept urmare productivitatea firmei poate sa scada. Oricum, nu prea e normal in secolul 21 sa iti pun angajatii sa dea cu mopul din moment ce i-ai angajat pentru altceva, chiar daca sa dai cu mopul e ceva de bun simt si deloc rusinos. Exista firme care se ocupa cu asemenea curatenie birouri ce te scapa de problema iar in cele ce urmeaza vei vedea 4 motive pentru care ar trebui sa apelezi la ei.

4 motive sa apelezi la o firma specializata in curatenie birouri

  1. Nu pui presiune in plus pe angajatii ce trebuie sa faca o anumita munca. Eu detest sa fiu contactat pentru ceva si pe langa, sa fiu pus sa fac si altceva.
  2. Aspectul in permanenta curat al biroului da o stare de bine si creste productivitatea. Oamenii se simt mult mai bine acolo unde exista un mediu de lucru curat si primitor.
  3. Nu te faci de ras daca vine vre-un partener de afaceri in vizita. Eu unul am tendinta sa fiu atent la detalii si nu sunt de acord cu cei cu birouri nearanjate, dezordonate, etc. Nu rad de ei ca nu imi sta in fire, insa va asigur ca exista oameni care rad de asa ceva.
  4. Preturile sunt destul de mici iar eficienta este destul de mare. S-au dus vremurile cand curatenia la domiciliu era ceva ciudat. Preturile sunt destul de mici iar firmele care activeaza in domeniu au o vechime destul de mare astfel incat sa aiba si experienta si seriozitate.

Articole Recomandate

Ești instructor auto sau deții o școală de șoferi? Nu neglija prezența online... Vremurile pe care le trăim sunt destul de înrădăcinate în tehnologie iar minunea secolului 21, internetul, pare să aducă din ce în ce mai multe avantaje pe măsură ce evoluăm ca societate. Evident, int...
Cum să amenajăm grădinița ca la carte Grădinițele în ziua de azi trebuie să arate extraordinar de bine pentru ca părinții să accepte să își aducă copiii în asemenea incinte așa că atunci când vine vorba despre amenajarea acestor spați...
Alegerea mobilierului la comandă – o alternativă economică şi practică După zilele obositoare şi stresante de la serviciu, cu toţii ne dorim să ajungem acasă şi să ne relaxăm în spaţiul intim şi confortabil al locuintei. Din acest motiv şi din multe altele, este foarte i...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here