Clipul de mai jos nu cred ca mai are nevoie de prezentare. Pur si simplu l-a vazut tot internetul chiar daca pare sa aiba doar 4 milioane de vizualizari. Eu va sigur ca e super raspandit pe Facebook, nu doar pe Youtube. Pur si simplu niste tipi pusi pe facu misto pun un TV LED LG pe peretele din spatele biroului si in timpul interviului, ruleaza pe acel TV o imagine cu un meteorit ce loveste pamantul. Totul tremura in jur, lumina se stinge. Ce poate sa fie mai real de atat? Unii se sperie si incep sa injure, altii se bucura ca n-au patit nimic si se duc val vartej sa vada minunea din perete.

Cred ca nimeni nu ar putea sa isi dea seama pe moment ca e o farsa intrucat se instaleaza panica iar vibratiile din jur + zgomotul chiar elimina orice banuiala. As vrea sa facem o asemenea farsa si in Romania, insa probabil e deja fumata. Nu mai pune nimeni botul la asa ceva. Pur si simplu cred ca a vazut toata lumea clipul, insa asta nu ma impiedica sa il adaug si eu la colectia noastra. E genul de clip pe care vrei sa il arati oricui iti spune ca nu stie de el. Nu stiu ce minte trebuie sa ai ca sa faci asa ceva, uneori rand cand vad cum reactioneaza oamenii, alteori ma gandesc ca n-as vrea sa fiu in locul loc.

Dar ce mai la deal, la vale? Daca sunteti cumva printre cei care nu au vazut clipul, vi-l pun aici in speranta ca o sa va placa la fel de mult cum imi place mie. Din nou, nu doresc nimanui sa treaca prin asa ceva.

 

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

1 COMMENT

  1. Eu fac parte din cei care nu l-au vazut pana acum. Si eu ma intreb care ar fi reactia mea in fata unei astfel de situatii. Cred ca as inchide ochii si as astepta sa vina ingerii sa ma ia. Ma cred tare cuminte, nu? 😀

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.