Gradele din termometre la aceasta data, respectiv 24 decembrie, in ajun de Craciun, ne indica o temperatura destul de potrivita pentru o primavara autentica. De ce sunt 16 grade la Drobeta Turnu Severin aproape de ianuarie? Cred ca stim cu totii raspunsul la aceasta intrebare. Totusi, daca sunt 16 grade afara mai cumparam anvelope de iarna ieftine? Pai, practic legea te obliga sa le ai pe masina daca suprafata carosabilului este acoperita cu gheata sau polei. Sfidand legile fizicii, daca poleiul s-ar forma la +16 grade, atunci probabil am fi obligati sa incaltam si noi masina de iarna. Totusi, e doar prima luna de iarna si trebuie sa fim precauti. Din punctul meu de vedere, e musai sa incaltam masina cu anvelope de iarna de calitate foarte ieftine si sa terminam balciul. Nu se stie ce va fii.

De unde cumparam anvelope de iarna ieftine?

Exista in acest moment doua variante: sa te duci sa cauti ca bezmeticul in oras cel mai mic pret si sa cumperi de unde gasesti ceva ce-ti convine, insa la cat bazai cu masina, combustibil consumat si timp pierdut, economisesti la anvelope si pierzi pe consum.  Cea de-a doua varianta ramane internetul. Daca alegi sa cumperi de pe site-ul http://www.acvila-romania.ro/ spre exemplu, o sa ai parte de cele mai mici preturi si nu vei fi nevoit sa te duci nicaieri dupa ele. Le vei primi prin curier direct la usa. De mentionat faptul ca aceste cauciucuri produse de Acvila sunt de calitate destul de buna, sunt magazinul fabricii si acesta este motivul pentru care preturile sunt asa de mici. Discutam despre un pret de producator.

In cazul in care inca mai aveti dubii in ceea ce priveste utilitatea unor cauciucuri de iarna, aveti aici un articol care sper eu sa va lamureasca. Din punctul meu de vedere, anvelopele de iarna ar trebui sa fie obligatorii in aceasta periaoada indiferent de vream de afara, ca suntem cu totii constienti ca nu sta nimeni sa schimbe roti pe drum daca se pune dintr-o data zapada. Echipati-va masina cu anvelope de iarna si conduceti in siguranta.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.