Te tine? Si sa il opresti exact in momentul in care e o faza importanta pe care toti cei din camera o urmaresc cu sufletul la gura. In America, fotbalul este un sport aparte, are un loc special in inimile oamenilor. Fotbalul lor e ceva derivat de rugby, in timp ce fotbalului european ei ii spun soccer. Ne referim bineinteles la fotbalul american, transmis la TV si urmarit cu sufletul la gura de un intreg continent. Clipul de mai jos reprezinta farsa perfecta: oameni care opresc TV-ul in timpul meciului. Reactiile surprinse sunt destul de interesante, unii ia bataie, altii dau bataie si asa mai departe.

Curios daca ai avea curaj sa faci una ca asta atunci cand sa zicem ca ar juca Steaua sau Dinamo… Sa mai fie si in ceva bar, nu acasa unde toata lumea cunoaste pe toata lumea. Bine, si in carciuma toata lumea cunoaste pe toata lumea caci clientela este cam aceeasi in functie de fiecare local in parte. Daca eu merg la cafeneaua X acolo imi fac veacul ani de zile, nu prea le schimb. Va las sa urmariti clipul si sa-mi spuneti daca voi ati avea curaj sa faceti asa ceva? Poate numai in cazul in care ati fi siguri ca oamenii din camera va sunt prea buni prieteni. De asemenea, daca cunoasteti clipuri asemanatoare va astept cu ele in comm

Pacat ca in compilatia de mai jos nu sunt toate clipurile facute cu acest scop, sunt prezentate doar o mica parte datorita faptului ca secventele trebuie montate intr-o emisiune de televiziune moderata de Jimmy Kimmel. Am mai prezentat pe blogul nostru asemenea “farse” puse la cale de acest personaj si sincer sa fiu, am observat ca au strans zeci de milioane de vizualizari pe YouTube.

 

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.