Cred ca este prima data de cand urmaresc clipuri de la X Factor cand sunt impresionat in adevaratul sens al cuvantului. Adica au mai fost ceva raperi, au mai fost ceva copii cu voce buna, insa un grup care canta Vivo Per Lei in halul asta nu am trait sa vad pana acum. Bine, am mai vazut straini, insa nu romani. De fiecare data cand vad asemenea oameni salta inima in mine de fericire. Ador sa vad romani talentati pentru ca traim niste vremuri atat de adanc infipte in banalitate, incat in momentul in care vezi ceva frumos, neobisnuit, unic, ramai putin socat obisnuit fiind cu atata lipsa de calitate.

Grupul Art Bravissimo este compus din 9 barbati care canta cel putin fenomenal. As sta si i-as asculta o ora intreaga daca ar ajunge sa fie mari si sa scoata piese pe albume si chestii de-astea. Ma gandeam de multe ori de ce nu auzi oameni ca ei pe la radio si incercam sa sa inteleg ca se vrea doar banalitate si comercial. Nu am putut sa inteleg treaba asta si m-au luat iarasi gandurile. Poate ca asta se vrea in societate in ziua de azi, banalitate si atat. Eu unul nu vreau banalitate, vreau oameni simpli si extraordinari precum cei din grupul Art Bravissimo.

In clipul de mai jos aveti interpretarea grupului Art Bravissimo la X Factor si cu siguranta o sa va placa daca sunteti genul de oameni care cautati talentul simplu dar adevarat. Nu stiu ce sanse au pe la televizor cu asemenea muzica, insa cu siguranta momentan scenele nationale nu sunt pentru ei pentru ca nu sunt comerciali. Ca sa faci bani in ziua de azi trebuie sa produci o muzica ce se vinde si la ce tineret avem, clar nu o sa reusim sa schimbam mentalitatea.

 

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.