Masajul erotic in Romania inca nu a ajuns la un nivel care sa ne puna pe aceeasi treaba cu occidentalii din punct de vedere al mentalitatii. Oamenii au inceput sa se desprinda de comunism, insa totul se intampla atat de lent, incat avem impresia ca lucrurile stau pe loc. Nu-i adevarat, lucrurile se misca, inaintam, dar foarte incet. Oamenii nu sesizeaza schimbarea pentru ca toti se asteapta ca aceasta sa apara dintr-o data. Ei bine, niciodata mentalitatea nu se poate schimba peste noapte. E nevoie de timp. Au trecut 25 de ani de la Revolutie si inca nu avem o mentalitate occidentala precum nemtii de exemplu.

Nemtii au curaj sa faca orice, nu mai exista TABU pentru ei

Neamtul are de partea lui acea inteligenta si acel bun simt care in Romania dupa parerea mea nu o sa existe niciodata. Noua ne lipsesc aceste doua elemente, motiv pentru care mentalitatea se schimba foarte incet si doar pe alocuri, motiv pentru care unii dintre noi inca mai considera un salon masaj erotic subiect TABU. Unii oameni chiar nu pot sa inteleaga faptul ca occidentalii au renuntat de mult la prejudecati, insa au avut de partea lor inteligenta. Tu ca om, nu vei putea niciodata sa renunti la prejudecati daca nu stii ce inseamna sa judeci pe cineva. E ca nebunul care nu poate niciodata sa recunoasca faptul ca e nebun.

Romanii mai au de asteptat pana sa ajunga la nivelul nemtilor

Lasand la o parte nebunii, revenind la romanii nostru, e cale lunga dupa cum spuneam pana sa ajungem sa fim ca nemtii. Sa fim atat de dezinhibati si atat de intelegatori. Pai neamtul isi ia nevasta de mana si intra amandoi in sex shop de unde isi cumpara tot ce isi doresc. Si fac asta fara sa se gandeasca la ce-ar zice Cutarescu sau Ixulescu daca ar afla ca ei au intrat intr-un asemenea magazin si au cumparat nustiu ce. Neamtul se duce la masaj erotic asa cum se duce si la masajul obisnuit, se duce peste tot fara sa se gandeasca la ce-ar spune altii daca…

Asteptam si noi tacit si cu manutele la spate (cum stateam la gradinita) schimbarea de mentalitatea in randul celor care nu au un nivel de inteligenta prea rasarit. Dupa cum spunea, acolo or sa fie probleme de adaptare si cred ca se observa asta de la distanta.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.