Petrecerile pentru copii trebuie intotdeauna sa capete o aura de poveste. Imi aduc aminte cand eram eu copil. Erau alte vremuri. Anii 90 insemnau alte jocuri, alte moduri de distractie si de socializare pentru cei mici. Fiecare generatie cu metodele ei zic… Nu e nimeni de vina ca noi am avut mai putin si cei din ziua de azi au mai mult, din contra, trebuie sa ne bucuram de faptul ca suntem in stare sa daruim celor mici mai mult de cat au putut parintii nostri sa ne daruiasca.

Petrecerile pentru copii intre doua generatii

Pe vremea mea, petrecerile se bazau pe uniune, mancare si cam atat. Nu prea aveai cum sa te distrezi altfel intrucat nu existau nici iPhone, nici laptopuri, calculatoare, internet, etc… Imi aduc aminte de vechea caseta VHS mare cat o zi de post pe care o luam de pe TV si ne jucam cu ea ping – pong, in loc de palete. Asta insemnau anii 90, o continua improvizatie si o saracie crunta. Petrecerile in ani 90 erau simple, frumoase si aveau rolul sa ne uneasca mai mult ca prieteni.

Petrecerile in ziua de azi inseamna cu totul altceva. Parintii nu se mai chinuie sa le mai organizeze acasa intrucat exista firme care se ocupa de asa ceva contra cost. Exista si bani, exista si diversitate si astfel au luat nastere niste petreceri de pomina. Petrecerile din ziua de azi sunt mult mai vioaie, mai interactive, bazate pe tehnologie si animatori. Vezi aici animatori petreceri copii de toata frumusetea. Cei mici se simt atat de bine in preajma lor incat isi vor dori si a doua oara sa isi serbeze ziua in acea locatie.

Avantajele petrecerilor organizate oriunde alt undeva numai in casa ta nu

Petrecerile organizate in casa personala lasa un adevarat dezastru in urma pentru ca cei mici alearga, sparg, fac de toate, numai prostii. Daca ai ghinionul sa ai si o casa mai micuta, cu siguranta din inghesuiala nu va iesi nimic bun. Daca scapi cu brio fara calamitati, o sa ai de curatat casa dupa party ceea ce-ti va lua vreo 6 ceasuri bune, cel putin. Astfel, daca alegi sa mergi intr-o locatie special amenajata, nu mai ai treaba nici cu spartul nici cu curatatul incintei, nu mai esti la tine acasa…

De asemenea, sunt de parere ca cei mici pot fi intretinuti mult mai bine de un personal calificat sa lucreze cu copiii de cat vei reusi tu singur, acasa, eventual cu a ta nevasta si ceva rude apropiate. In plus, daca vin 20 de copii, cum o sa le faci fata? Sunt de parere ca in ziua de azi trebuie sa apelam la profesionisti indiferent de domeniu, mai ales daca e vorba despre copii. Acestia sunt mult mai pretentiosi de cat eram noi si cu siguranta vrei sa ii faci multumiti si fericiti.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.