SHARE

Videochatul in Romania a incetat de mult sa mai fie un subiect tabu. Mentalitatea a inceput sa se schimbe in ultimii 4 ani si acest lucru nu poate de cat sa ne bucure. Oamenii au inceput sa inteleaga faptul ca sexul si sexualitatea fac parte din viata noastra de zi cu zi si ca s-au dus vremurile in care totul era cenzurat.

Daca te uiti pe strada in ziua de azi, nimeni nu se mai sifeste sa intre intr-un sex shop, oamenii se duc nestingheriti la masaj erotic si sunt interesati si de videochat. Bine, nu afirm faptul ca suntem precum nemtii, mai avem mult pana acolo. Inca traim intr-o societate acaparata de prejduecati si din pacate oamenii se schimba cam greu.

Cu toate acestea, dupa cum spuneam mai sus, schimbarea a inceput deci trebuie sa fim totusi optimisti. Peste 10 ani poate vom ajunge la nivelul Germaniei din urma cu 5 ani. E greu sa ajungi din urma o tara care iti este superioara, dar nu imposibil. Stiu ca multi sunt sceptici de faptul ca o sa ajungem vreodata precum Germania, insa de aliniat cu Vestul vom fi nevoiti sa ne aliniem.

Videochatul in Romania incepe sa devina destul de cautat

Referitor la videochat, acesta nu doar a inceput sa prinda la public dar a inceput sa fie si o sursa de venit destul de importanta pentru tinerele care s-au saturat sa fie slugi pe salariul minim pe economie. Daca baietii isi rup spatele cu munca prin constructii, fetele lucreaza drept vanzatoare si secretare, mereu sunt la cheremul patronilor si fac mult mai mult de cat scrie in fisa postului.

Multi patroni inteleg a avea o sluga nu o secretara si nu e deloc asa. Sa nu mai zic de salariu… Ai salariu de nimic si faci multe chestii ce nu-ti sunt atribuite initial. Astfel, la videochat ai ocazia poate pentru prima data sa lucrezi intr-un mediu placut, depate de stres si de oamenii cu mentalitate comunista si asupritoare. Drept exemplu de studio de videochat care angajeaza si in care toata lumea este multumita este www.manequeen.ro.

Daca te-ai saturat de slugarit pe salariul minim pe economie, da-le un telefon sa fa-le o vizita si viata ta se poate schimba mai ales ca incep sa dispara prejduecatile din societatea romaneasca.

Articole Recomandate

Care sunt cele mai puternice zodii? Cele 12 zodii ale horoscopului se disting prin diferite particularități, prin dorințe și aptitudini caracteristice fiecărui individ în funcție de data nașterii. Citind zodiacul în fiecare zi, putem de...
Strategiile pentru social media – ce dezavantaje prezinta lipsa acestora in cadr... Pentru recunoasterea afacerii tale pe piata, strategiile de Social Media Marketing sunt extrem de importante. Atat neimplementate, cat si aplicate gresit, iti pot aduce dezavantaje atunci cand vine vo...
Cumpărare vs. închiriere – ce tendinţe definesc trendurile actuale pe piaţa imob... Într-o simplă comparaţie între închiriere şi cumpărare se pare că în rândul românilor predomină simţul proprietăţii, întrucât pe piaţă 90% dintre aceştia sunt proprietari. Cu toate acestea, nici închi...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

1 COMMENT

  1. Sa speram ca prejudecatile astea o sa dispara repede, pentru ca din cauza lor ne condamnam la multa nefericire. Munca intr-un studio de videochat este cat se poate de legala si de banoasa, insa cei care nu cunosc aceste aspecte condamna cel mai mult.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here