SHARE

Videochatul in Romania a incetat de mult sa mai fie un subiect tabu. Mentalitatea a inceput sa se schimbe in ultimii 4 ani si acest lucru nu poate de cat sa ne bucure. Oamenii au inceput sa inteleaga faptul ca sexul si sexualitatea fac parte din viata noastra de zi cu zi si ca s-au dus vremurile in care totul era cenzurat.

Daca te uiti pe strada in ziua de azi, nimeni nu se mai sifeste sa intre intr-un sex shop, oamenii se duc nestingheriti la masaj erotic si sunt interesati si de videochat. Bine, nu afirm faptul ca suntem precum nemtii, mai avem mult pana acolo. Inca traim intr-o societate acaparata de prejduecati si din pacate oamenii se schimba cam greu.

Cu toate acestea, dupa cum spuneam mai sus, schimbarea a inceput deci trebuie sa fim totusi optimisti. Peste 10 ani poate vom ajunge la nivelul Germaniei din urma cu 5 ani. E greu sa ajungi din urma o tara care iti este superioara, dar nu imposibil. Stiu ca multi sunt sceptici de faptul ca o sa ajungem vreodata precum Germania, insa de aliniat cu Vestul vom fi nevoiti sa ne aliniem.

Videochatul in Romania incepe sa devina destul de cautat

Referitor la videochat, acesta nu doar a inceput sa prinda la public dar a inceput sa fie si o sursa de venit destul de importanta pentru tinerele care s-au saturat sa fie slugi pe salariul minim pe economie. Daca baietii isi rup spatele cu munca prin constructii, fetele lucreaza drept vanzatoare si secretare, mereu sunt la cheremul patronilor si fac mult mai mult de cat scrie in fisa postului.

Multi patroni inteleg a avea o sluga nu o secretara si nu e deloc asa. Sa nu mai zic de salariu… Ai salariu de nimic si faci multe chestii ce nu-ti sunt atribuite initial. Astfel, la videochat ai ocazia poate pentru prima data sa lucrezi intr-un mediu placut, depate de stres si de oamenii cu mentalitate comunista si asupritoare. Drept exemplu de studio de videochat care angajeaza si in care toata lumea este multumita este www.manequeen.ro.

Daca te-ai saturat de slugarit pe salariul minim pe economie, da-le un telefon sa fa-le o vizita si viata ta se poate schimba mai ales ca incep sa dispara prejduecatile din societatea romaneasca.

Articole Recomandate

3 sfaturi pentru cei care doresc să investească în Ethereum multă lume dorește să investească în ea la ora actuală. Este mai ieftină decât Bitcoin și are șanse mai mari să crească decât cea mai veche monedă virtuală din lume. Dacă doriți și voi să investiți în...
Alb, roșu, roz sau galben? Care buchet de trandafiri va impresiona cel mai tare?... Femeile adoră trandafirii, adoră să primească atenție, adoră să vadă că cineva se gândește la ele într-un mod cu totul special. Nu e nimic ciudat legat de acest aspect, cred că tuturor ne place să ne ...
BikeXCS, partener oficial în programul „Biciclisti în București 2018” Ai un Voucher de 500 de lei prin proiectul „Bicicliști în București” lansat de Primăria Capitalei? Vino în magazinele BikeXCS din București pentru a-ți achiziționa o bicicletă! Bicicletele achitate cu...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

1 COMMENT

  1. Sa speram ca prejudecatile astea o sa dispara repede, pentru ca din cauza lor ne condamnam la multa nefericire. Munca intr-un studio de videochat este cat se poate de legala si de banoasa, insa cei care nu cunosc aceste aspecte condamna cel mai mult.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here