SHARE

Videochatul in Romania a incetat de mult sa mai fie un subiect tabu. Mentalitatea a inceput sa se schimbe in ultimii 4 ani si acest lucru nu poate de cat sa ne bucure. Oamenii au inceput sa inteleaga faptul ca sexul si sexualitatea fac parte din viata noastra de zi cu zi si ca s-au dus vremurile in care totul era cenzurat.

Daca te uiti pe strada in ziua de azi, nimeni nu se mai sifeste sa intre intr-un sex shop, oamenii se duc nestingheriti la masaj erotic si sunt interesati si de videochat. Bine, nu afirm faptul ca suntem precum nemtii, mai avem mult pana acolo. Inca traim intr-o societate acaparata de prejduecati si din pacate oamenii se schimba cam greu.

Cu toate acestea, dupa cum spuneam mai sus, schimbarea a inceput deci trebuie sa fim totusi optimisti. Peste 10 ani poate vom ajunge la nivelul Germaniei din urma cu 5 ani. E greu sa ajungi din urma o tara care iti este superioara, dar nu imposibil. Stiu ca multi sunt sceptici de faptul ca o sa ajungem vreodata precum Germania, insa de aliniat cu Vestul vom fi nevoiti sa ne aliniem.

Videochatul in Romania incepe sa devina destul de cautat

Referitor la videochat, acesta nu doar a inceput sa prinda la public dar a inceput sa fie si o sursa de venit destul de importanta pentru tinerele care s-au saturat sa fie slugi pe salariul minim pe economie. Daca baietii isi rup spatele cu munca prin constructii, fetele lucreaza drept vanzatoare si secretare, mereu sunt la cheremul patronilor si fac mult mai mult de cat scrie in fisa postului.

Multi patroni inteleg a avea o sluga nu o secretara si nu e deloc asa. Sa nu mai zic de salariu… Ai salariu de nimic si faci multe chestii ce nu-ti sunt atribuite initial. Astfel, la videochat ai ocazia poate pentru prima data sa lucrezi intr-un mediu placut, depate de stres si de oamenii cu mentalitate comunista si asupritoare. Drept exemplu de studio de videochat care angajeaza si in care toata lumea este multumita este www.manequeen.ro.

Daca te-ai saturat de slugarit pe salariul minim pe economie, da-le un telefon sa fa-le o vizita si viata ta se poate schimba mai ales ca incep sa dispara prejduecatile din societatea romaneasca.

Articole Recomandate

Ești instructor auto sau deții o școală de șoferi? Nu neglija prezența online... Vremurile pe care le trăim sunt destul de înrădăcinate în tehnologie iar minunea secolului 21, internetul, pare să aducă din ce în ce mai multe avantaje pe măsură ce evoluăm ca societate. Evident, int...
Cum să amenajăm grădinița ca la carte Grădinițele în ziua de azi trebuie să arate extraordinar de bine pentru ca părinții să accepte să își aducă copiii în asemenea incinte așa că atunci când vine vorba despre amenajarea acestor spați...
Alegerea mobilierului la comandă – o alternativă economică şi practică După zilele obositoare şi stresante de la serviciu, cu toţii ne dorim să ajungem acasă şi să ne relaxăm în spaţiul intim şi confortabil al locuintei. Din acest motiv şi din multe altele, este foarte i...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

1 COMMENT

  1. Sa speram ca prejudecatile astea o sa dispara repede, pentru ca din cauza lor ne condamnam la multa nefericire. Munca intr-un studio de videochat este cat se poate de legala si de banoasa, insa cei care nu cunosc aceste aspecte condamna cel mai mult.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here