Oricat de mult ar vrea unii dintre noi ca articolul ce urmeaza sa fie unul la misto, ei bine, nu este. Articolul este cat se poate de real si fara nici un pic de mistocareala. Se pare ca tipul care se certa de mama focului cu Traistariu si Nikita pe la TV in urma cu cativa ani a reusit sa faca cariera intr-o lume fara prejudecati. Si-a incercat norocul la Britain’s Got Tallent si a reusit. Nu a reusit cu vocea cum de altfel nici in Romania nu a convins pe nimeni, ci cu personalitatea…

Cine este Tarky?

Cristian Spiridon pe numele lui real, cu care a si concurat la BGT de altfel, a reusit sa dea nastere unuia dintre cele mai epice momente de la aceasta competitie din toate timpurile. Dupa cum puteti vedea, clipul are peste 12 milioane de vizualizari si ratia like – dislike nu e covarsitoare in defavoarea lui. Lumea il place si cred ca a facut treaba buna chiar daca nu are nimic de-a face cu cantatul. Omul s-a dus increzator sa faca spectacol si ce sa vezi? A si reusit. Cine dumnezeului ar fi crezut asta in urma cu 10 – 15 ani cand se ciondanea pe la Madalin Ionescu prin studio?

 

De ce a prins Tarky la publicul englez

Raspunsul vine chiar de la unul dintre jurati: “Fiecare jurat are dreptul sa aiba o pasiune pentru un concurent si daca tu esti pasiunea lui David, atunci bine ai venit la Britain’s Got Tallent”… Da, Cristian a primit golden buzzer si a intrat direct in Live… Cine s-ar fi asteptat la asa ceva? Cred ca Anglia este una dintre tarile in care oamenii nu se judeca dupa “coperta”.

 

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.