Ma uit la tipul asta si nu imi vine sa cred ca poate sa scoata asemenea sunete. Poate m-am dezobisnuit eu sa vad oameni ciudati in sensul bun al cuvantului. Inca din primele secunde imi dau seama ca va urma ceva extraordinar. Se citeste in ochii lui aroganta combinata cu siguranta si cu caracterul acela de rus autentic. Parca ne prevesteste ca se va intampla ceva extraordinar fara sa spuna prea multe, fara un preludiu sau avertizare.

Rusul imprevizibil face senzatie cu vocea

Sincer sa fiu, mie imi plac asemenea oameni, imprevizibili care sunt capabili sa ofere un spectacol la care nu se asteapta absolut nimeni. Am mai auzit piesa asta in trecut dar omul era putin mai in varsta fata de cum arata acum. Mai sunt clipuri cu el pe Youtube si nu, nu o sa va spun cum se numeste pentru ca vreau sa il cautati voi si sa descoperiti personal. Bine, nu e mare greutate cu un Youtube atat de bine pus la punct in ceea ce priveste cautarile inteligente.

Youtube ajuta destul de mult drept suport de promovare pentru asemenea talente

Nu stiu cata importanta are faptul ca omul e rus, insa cred cu tarie ca acest lucru ii da o incredere in sine de zile mari. Dupa cum spuneam mai sus, se citeste aceasta incredere in sine in ochii lui. Seamana la mimica fetei cu Vladimir Putin din care observ eu. Va las sa il urmariti si voi si eventual daca va place sa va dati cu pararea. Chiar as vrea sa am niste pareri avizate in legatura cu tipul acesta. E ceva destul de rar intalnit chiar si pentru Youtube, unde vorba aia, toti nebunii au acces in ziua de azi.

 

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.