Acum ca a venit toamna a venit si momentul pentru o mica schimbare in dulapuri. Femeile sunt cele care adora aceasta perioada pentru ca au ocazia sa caute in hainele vechi si sa opreasca ceea ce le place, apoi sa mearga la cumparaturi. Nici o femeie nu este multumita cu ce are, asta-i clar, asa ca intotdeauna o sa aiba nevoie de hainute noi cand vine toamna. Sa nu privim acest lucru drept ceva rau, e ceva specific femeilor.

Dupa inceputul de an scolar suntem mai stramtorati

Dupa un inceput de an scolar, poate ca stam cam prost cu finantele, asa ca trebuie sa cautam niste solutii cat mai viabile pentru a innoi garderoba. Daca magazinele din oras nu se lasa deloc induplecate de situatia financiara precara a perioadei, magazinele online au ocazia sa iasa in evidenta. Tot ce trebuie sa faci este sa cauti haine online femei la pret accesibil pe Google. De acolo, cred ca fiecare se descurca mai departe.

Magazinele online ne ajuta cu preturi mai mici in aceasta perioada

Magazinele online vin in ajutorul nostru cu preturi mici nu pentru ca vor ci pentru ca este normal sa aiba preturi mai mici fata de magazinele din oras. Magazinele online nu au chirii de platit sau zeci de angajati cum poate au cele din oras, nu ne referim aici la buticurile in care un singur angajat este si patron si vanzator… Ma refer la magazinele mari de haine care isi permit sa expuna mai multa marfa beneficiind de spatii mai generoase.

Putin despre avantajele magazinelor online

Trebuie sa ne bucuram intr-un fel de acest avantaj pe care il avem pentru ca daca stam sa ne gandim putin, in urma cu vreo 10 ani nu aveam acest online. Eram nevoiti sa stragnem cureaua si sa facem sacrificii pentru a ne cumpara haine in aceasta perioada. Ei bine, online-ul s-a dezvoltat extraordinar de mult in ultimii ani si a reusit sa devina axa principala a comertului in Romania.

Conteaza destul de mult si spatiul de expunere al magazinelor online, o sa discutam putin despre acest aspect in cele ce urmeaza. Magazinele online pot sa expuna zeci de mii de produse fara sa ocupe nici macar 5 centimetri in realitate. Este un avantaj foarte mare daca stai sa te gandesti la posibilitati si la clienti, nu? Clientul are de unde alege…

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.