SHARE

Daca pana acum am discutat despre magie extraordinara la concursurile de talente, astazi o sa discutam despre cele mai jalnice apartii pe scena. Sigur, magia a fost intotdeauna ceva amuzant si incitat de privit, insa ce faci atunci cand urmaresti un truc de 2 lei, un truc prost gandit, simplu si demn de gradinita, nu de premiul de 1 milion de dolari?

Magia trebuie sa ocupe un loc important in inimile noastre pentru ca ne aduce aminte de copilarie. Cand am fost mici cu totii am urmarit numere de magie pe unde aveam ocazia, cel mai des se transmiteau pe TVR1 in intermediul emisiunilor de circ. Da, cand eram eu mic se transmitea circul la TV, era o placere sa te uiti caci in oras nu venea niciodata. Asa era Severinul in anii ‘90, un oras mic in care nu se intampla nimic niciodata.

Ma uit la clipul de mai jos si ma amuz copios. Una e sa fii magician sau iluzionsit, cum vreti sa ii spuneti, si alta e sa vrei sa te dai in spectacol incercand un numar de magie jalnic. Pe mine ma distreaza trucurile magice de doi lei si ma gandesc cat de penibili pot sa fie unii astfel incat sa incerce aiureli de-astea. Adica pe bune, altceva mai interesant nu au gasit si ei sa faca?

Va las sa urmariti cele mai proaste magii de la America’s Got Tallent si cred ca o sa va amuzati si voi la fel de mult ca mine. Cu siguranta nu vor fii 5 minute pierdute din viata. Mie imi plac concursurile de talente si cred ca acestea trebuie sa aiba de toate, si talente, si nebuni, si acte penibile.

 

 

 

Articole Recomandate

Standup Comedy cu Coana Mița – Chefi la Cuțite Băi fraților, vine câte-o dată câte-un concurent de-ăsta trăsnit pe la Chefi la Cuțite și te face să râzi până pici de pe scaun. Este și cazul Coanei Mița, care a venit tocmai de la Bran pentru a le p...
Bendeac – din ce în ce mai greu de suportat Niciodată nu am înțeles de ce Bendeac vorbește așa de mult. Oamenii nu sunt idioți, pot înțelege și fraze mai scurte de 500 de cuvinte. Se pare că îi cam lipsește talentul de a comprima gândurile. Ori...
Volvo Trucks – The Epic Split feat. Van Damme Cred că cei de la Volvo Trucks au reușit să aducă în prim plan cea mai vizualizată și cea mai discutată reclamă din istoria publicității. Este vorba despre celebrul șpagat al lui Van Damme, făcut într...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here