Daca pana acum am discutat despre magie extraordinara la concursurile de talente, astazi o sa discutam despre cele mai jalnice apartii pe scena. Sigur, magia a fost intotdeauna ceva amuzant si incitat de privit, insa ce faci atunci cand urmaresti un truc de 2 lei, un truc prost gandit, simplu si demn de gradinita, nu de premiul de 1 milion de dolari?

Magia trebuie sa ocupe un loc important in inimile noastre pentru ca ne aduce aminte de copilarie. Cand am fost mici cu totii am urmarit numere de magie pe unde aveam ocazia, cel mai des se transmiteau pe TVR1 in intermediul emisiunilor de circ. Da, cand eram eu mic se transmitea circul la TV, era o placere sa te uiti caci in oras nu venea niciodata. Asa era Severinul in anii ‘90, un oras mic in care nu se intampla nimic niciodata.

Ma uit la clipul de mai jos si ma amuz copios. Una e sa fii magician sau iluzionsit, cum vreti sa ii spuneti, si alta e sa vrei sa te dai in spectacol incercand un numar de magie jalnic. Pe mine ma distreaza trucurile magice de doi lei si ma gandesc cat de penibili pot sa fie unii astfel incat sa incerce aiureli de-astea. Adica pe bune, altceva mai interesant nu au gasit si ei sa faca?

Va las sa urmariti cele mai proaste magii de la America’s Got Tallent si cred ca o sa va amuzati si voi la fel de mult ca mine. Cu siguranta nu vor fii 5 minute pierdute din viata. Mie imi plac concursurile de talente si cred ca acestea trebuie sa aiba de toate, si talente, si nebuni, si acte penibile.

 

 

 

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.