SHARE

Una dintre cele mai frumoase piese ale lui Ne-Yo, micul Gentleman. Cred ca nu am mai ascultat pesa asta de vre-un an si cand am redescoperit=o am zis ca trebuie sa o impartasesc cu voi neaparat. De fiecare data cand vreau sa imi iamginez lucruri frumoase, sa visez, ascult piesa aceasta a lui Ne-Yo. Versurile sunt pe masura, foarte bine puse la punct si cu un inteles dincolo de mediocru. Cine nu stie engleza sa puna mana sa invete si astfel o sa poata intelege ce inseamna muzica internationala.

Muzica internationala intotdeauna este peste cea romaneasca, si ca putere de a transmite o idee, un gand, un sentiment si din punct de vedere al calitatii. Ma bucur ca am invatat engleza atunci cand am avut ocazia si astazi pot sa ma bucur de tot ce inseamna strainatate, tot ce inseamna calitate superioara si nu in ultimul rand emotie. Piesa lui Ne-Yo transmite atata emotie si atata sensibilitate, incat te cutremura. Cei care nu sunt capabili sa o inteleaga or sa spuna ca e o piesa ca oricare alta.

Continui sa il consider pe Ne-Yo un gentleman adevarat, un om care transmite emotii cum nimeni nu reuseste prin muzica. E destul de ciudat daca stai sa te gandesti ca in ziua de azi se cauta mai putin sentimentul si mai mult materialul, insa in ciuda acestei inversari, Ne-Yo are un succes nebun cu piesele sale, printre care si cea de mai jos. Palaria nu-l tradeaza si ii ofera o aura de domn adevarat, asa cum vrea sa transmita si prin intermediul clipurilor sale.

Va las sa ascultati si voi Ne-Yo – She Is ft. Tim McGraw si sunt sigur ca o sa va placa, o sa o dedicati femeilor importante din viata voastra.

Articole Recomandate

Ce a fost mai întâi: maneaua sau greceasca? Am văzut azi la cineva pe Facebook un link cu muzică „de vară” sau „de concediu” mai bine zis. Am dat play, curios fiind mai ales că am văzut titlul grecesc și când colo, ditamai maneaua frate. Piesa ...
Micutzu – AnTanTe Deci cred că doar Micutzu ar fi putut să facă o asemenea piesă. Ce vrea să fie? Păi o piesă rap, hip-hop sau cum vreți voi să o numiți, cântată de niște bărbați vânjoși, golani, cu niște versuri din j...
Mgautier86 lovește din nou – MESSI VS RONALDO – THE BEST SONG Yes, in my mind, I-m always the best. I don-t care what people think. I-m alwys the best. Cam așa se poate traduce mentalitatea de învingător pe care o are marele fotbalist Cristiano Ronaldo. Ei bine,...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here