SHARE

Una dintre cele mai frumoase piese ale lui Ne-Yo, micul Gentleman. Cred ca nu am mai ascultat pesa asta de vre-un an si cand am redescoperit=o am zis ca trebuie sa o impartasesc cu voi neaparat. De fiecare data cand vreau sa imi iamginez lucruri frumoase, sa visez, ascult piesa aceasta a lui Ne-Yo. Versurile sunt pe masura, foarte bine puse la punct si cu un inteles dincolo de mediocru. Cine nu stie engleza sa puna mana sa invete si astfel o sa poata intelege ce inseamna muzica internationala.

Muzica internationala intotdeauna este peste cea romaneasca, si ca putere de a transmite o idee, un gand, un sentiment si din punct de vedere al calitatii. Ma bucur ca am invatat engleza atunci cand am avut ocazia si astazi pot sa ma bucur de tot ce inseamna strainatate, tot ce inseamna calitate superioara si nu in ultimul rand emotie. Piesa lui Ne-Yo transmite atata emotie si atata sensibilitate, incat te cutremura. Cei care nu sunt capabili sa o inteleaga or sa spuna ca e o piesa ca oricare alta.

Continui sa il consider pe Ne-Yo un gentleman adevarat, un om care transmite emotii cum nimeni nu reuseste prin muzica. E destul de ciudat daca stai sa te gandesti ca in ziua de azi se cauta mai putin sentimentul si mai mult materialul, insa in ciuda acestei inversari, Ne-Yo are un succes nebun cu piesele sale, printre care si cea de mai jos. Palaria nu-l tradeaza si ii ofera o aura de domn adevarat, asa cum vrea sa transmita si prin intermediul clipurilor sale.

Va las sa ascultati si voi Ne-Yo – She Is ft. Tim McGraw si sunt sigur ca o sa va placa, o sa o dedicati femeilor importante din viata voastra.

Articole Recomandate

Syntheticsax – Live Recording Cred că a dat de una dintre cele mai mișto improvizații la saxofon de pe YouTube. Este vorba despre o sesiune LIVE care a avut loc pe o barcă, în Polonia. Separe că polonezii chiar știu să se distreze...
LIVE cu muzică de Crăciun – instrumental Am găsit recent acest canal de YouTube în care se cântă muzică pentru Crăciun, LIVE, doar instrumental. Numai bună de pus în fundal atunci când faci treabă prin casă 🙂 Am zis să v-o aduc și vouă în p...
Dan Gerosu feat. Ombladon – Dan Gerosu Nu știu voi, însă eu unul l-am descoperit destul de recent pe acest Dan Gerosu și mi-a plăcut foarte mult jocul de cuvinte din acest nume. Am zis că trebuie să fie ceva bun dacă omul a avut inspirația...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here