Traim in secolul 21 si de mul;te ori am senzatia ca Evul Mediu e mai prezent ca niciodata, mai ales atunci cand ma duc prin baile restaurantelor si ale hipermarheturilor. Sunt unele care din fericire au un management bun si au dotate baile la standarde europene, insa sunt cateva care ar trebui inchise numai din pricina faptului ca nu pun la dispoziita clientilor sapun in baie sa prosoape sa se stearga pe maini dupa ce se spala.

Acest dozator pentru sapun lichid nu costa o avere si nu ar trebui sa lipseasca din nici o baie moderna. Restaurantele si magazinele care nu au in dotare asa ceva pentru ale lor bai ar trebui sanctionate. Si am mai vazut pe la unii ca sunt montate de forma, caci nu contin nimic. Pai frate, daca te duci la un hipermarket si vrei sa te speli pe maini trebuie sa ai si cu ce… Unele magazine nu alimenteaza deloc aceste dozatoare si cred ca se gandesc la faptul ca ai lor clienti vin cu sapunul de acasa in buuznar…

Ceea ce ma frapeaza este faptul ca tocmai in baile hipermarketurilor se intampla sa nu exista sapun in dozatoare. Bai nene, daca se intampla intr-un restaurant in varf de munte unde poate e problema cu aprovizionarea mai ziceam, insa se intampla tocmai in locurile in care pica paletii cu sapun lichid peste manageri. Probabil totul se leaga de faptul ca exista un prost management in ceea ce priveste administrarea interna a magazinului, stiti voi, chestiile ce nu tin de vanzare.

Am fost in bai de magazine uriase care nu au dozatoare pentru sapun, care nu au sapun in dozatoare, care nu au nici macar sapun solid pe care sa il puna la dispozitia clientilor. Epoca de Piatra, ce sa mai zic? Exista oameni care pur si simplu nu se gandesc la acest aspect si cred ca se creaza o imagine destul de deformata asupra magazinului respectiv din aceasta cauza. Suntem romani in Romania si din aceasta cauza pe alocuri managementul scapa de sub control. Cred ca ar trebui mai multa atentie la detalii pentru cei care se ocupa cu acest gen de problema.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.