Ia contact cu o cofetarie din Bucuresti

Exista oare cele mai bune prajituri? Evident ca da. De foarte multa vreme sunt concursuri internationale la care cofetari din toate colturile lumii se intrec in maiestrie. Astfel, putem considera ca exista si cele mai bune prajituri. Cum ajungi totusi la cele mai bune prajituri? Ei bine, aici ai doua sanse. Ori mergi din cofetarie in cofetarie pana intalnesti intr-adevar un cofetar de top, ori iei datele de contact cofetarie Bucuresti recomandata de altcineva.

Daca cineva iti recomanda, incearca

Prin recomandare poti sa ajungi la cine trebuie, insa tine cont de faptul ca oamenii au gusturi destul de diferite. Ce mie imi place e posibil ca tie sa nu-ti placa si invers. Oamenii au personalitati diferite si e destul de greu sa nimeresti doi oameni 100% compatibili. Astfel, e posibil ca si gusturile de difere de la cer la pamant. Trebuie doar sa ai putin noroc sau oameni compatibili cu tine in jur. Cu totii ne dorim cele mai bune prajituri atunci cand vine vorba despre cinstirea cuiva sau chiar a noastra…

Termenul “cele mai bune”

Desi acest termen este unul destul de relativ, noi il folosim pentru a ne exprima opinia in legatura cu un produs despre care avem o parere foarte buna. Oamenii clar tind catre perfectiune si intotdeauna or sa incerce sa caute “cel mai bun” in materie de orice. Nu e nimic gresit, nu e nimic nelalocul lui. Totul se rezuma la nevoile noastre si la modul in care ne exprimam opinia in legatura cu experientele de viata traite pana in acel moment. Exista “cele mai bune”, insa inseamna ceva diferit pentru fiecare dintre noi.

Cu toate acestea, nu ne putem opri la filosofia a trei cuvinte. Trebuie sa traim si sa traim bine, in continua evolutie. De exemplu daca astazi am gasit cele mai bune prajituri, nu cred ca ar trebui sa ma opresc din cautare pentru ca inevitabil voi gasi altele si mai bune. Cam asa este construita viata, cu multe surprize si cu multe trepte in ceea ce priveste calitatea. Cu cat inaintam in varsta mai suim din treptele calitatii pe care nu de mult le defineam drept “cele mai bune” in materie de orice.

 

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.