Urmaresti bloguri internationale pe Youtube?

De prin 2006, vlogging-ul a inceput sa devina o activitate destul de intensa. La inceput, Youtube nu putea sa fie o sursa de venit si contentul era de buna calitate. Oamenii faceau vlogging cu sufletul, pentru ca le placea. Astazi, vedem o gramda de clipuri fortate in scopuri comerciale si cam atat. Greu sa mai gasesti un vlog ce si-a pastrat directia in ultimii 5 ani. Bine, e greu sa gasesti un vlog ce ramane in picioare 5 ani la rand…

Ce vloguri urmaresc eu pe Youtube

Eu urmaresc doar cateva vloguri straine si cam atat. Din pacate, nici acelea prea des pentru ca nu am timp. Il urmaresc pe Swifty, tipul de mai jos, Athene Wins si cam atat. Din Romania nu urmaresc pe nimeni, nu sunt vloggeri care sa imi placa in aceasta tara plina de prosti si de slaba calitate. E clar ca si calitatea vlogurilor lasa de dorit, nu este doar ceva ce tine de viata de zi cu zi. Se rasfrange asupra tot ceea ce facem.

De ce urmaresc vloguri internationale pe Youtube

Vlogurile internationale au o calitate pe care nu ai cum sa o intalnesti in Romania, pornind de la calitatea video pana la calitatea de exprimare si calitatea contentului furnizat. Nu e de mirare faptul ca cei din strainatate reusesc sa faca mult mai multi bani din Youtube de cat cei din Romania. Toata lumea se plange ca Youtube Romania ofera niste sume derizorii la semnarea contractului de parteneriat, insa uita sa se gandeasca si la calitatea contentului.

Calitatea contentului trebuie sa se ridice peste medie astfel incat un vlog sa fie apreciat. Nu vei avea 50.000 de vizite la clipuri daca nu oferi calitate. De la un anumit nivel, calitatea incepe sa se cearna si sa iasa la suprafata, devenind astfel mai accesibila. Insusi Youtube promoveaza contentul de calitate pe paginile si in listele sale.

 

 

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.