In ultimii ani am inceput sa imi dezvolt si eu de mult gusturile muzicale. Asa e cand ajungi la maturitate, incepi sa stii ce vrei si ce iti place. Nu mai e loc de intoarcere, de nehotarare. Asa este fiinta umana, cat traieste invata si mereu incearca sa se dezvolte continuu.

l-am descoperit pe Elton John in urma cu multi ani si muzica lui pare putin desprinsa din alta lume, din alt univers. Nu degeaba Regina Angliei i-a acordat titlul de “Sir”… Il merita cu varf si indesat si sunt de parere ca Elton este unul dintre cei mai buni artisti de pe planeta la ora actuala.

Ascultam Elton John sau nu? Am auzit destul de multi ca nu asculta din pricina faptului ca omul este gay. Traim in tara prejduecarilor si nu mi se pare nimic suspect. Totusi, cred ca ar trebui sa incercam sa schimbam putin mentalitatea… Macar putin acolo cat sa ne permita accesul la cultura.

Da, imi permit sa atribui lui Elton etalonul cultura. Cred ca este unul dintre cei mai buni artisti in materie de muzica si face o muzica de foarte buna calitate. O voce ca cea a lui Elton John se naste o data poate la o mie de ani si ar fi pacat sa nu il descoperim pentru calitatile lui vocale, nu? Ce importanta are sexul?

Ei bine, intr-o tara precum Romania in care ti se spune “ce ba asculti pe gay-ul ala?”, se pare ca sexul are importanta. Daca avem prejduecati avem si bariere, limite. Din pricina acestora nu vom putea niciodata sa ajungem precum occidentalii. Poate ca nici nu vrem. Poate ca ne convine sa baltim in prostie si indiferenta, nu? De ce sa gandim? De ce sa fim destepti? Mai bine sa fim prosti si sa traim fericiti…

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.