Anul acesta mi-am luat vacanta definitiv, va povesteam intr-un articol trecut ca mi-am dat demisia de la jobul de la statie, obositor si fara perspectiva si am decis sa pornesc pe cont propriu. Din pacate, toate s-au intamplat atat de rapid incat nu am avut timp sa imi mai iau concediu. Daca nu as fi plecat de la statie, as fi avut concediul programat de pe 1 iulie pana pe 20. Lucrurile au facut sa plec de acolo inainte de 1 iulie asa ca am ramas cu concediul neluat.

Vara ramane sezonul preferat pentru concedii

Am avut nevoie de cateva luni bune sa-mi atrag cateva colaborari puternice, si acum a venit momentul pentru concediu. Stiu, multi or sa rada si o sa imi spuna ca am muncit 2 luni, nu gluma… Merit concediu, nu? Ei bine, trece vara si nu cred ca mai are rost un concediu dupa. Acum este sezonul in care toata lumea incearca sa isi gaseasca cazare pe unde-i place, la munte, la mare, in Delta.

La mare, la munte, in strainatate sau in Delta Dunarii?

La mare nu ma duc pentru ca nu-mi place litoralul romanesc. Am spus-o de multe ori si o repet. Nu-mi place ghiorlaneala, betivaneala, maneaua si asa mai departe. Litoralul romanesc a inceput sa devina mai atractiv penetru weekend de cat pentru vacante si la acest lucru cu contribuit si hotelierii, incapabili sa furnizeze servicii de calitate pentru banii ceruti. Daca ceri 100 de lei / noapte trebuie sa oferi calitate de cei 100 de lei, ca nu e nimeni fraier sa plateasca 3 stele si sa primeasca una.

La munte nu am nici o tragere de inima sa ma duc pentru ca fiind aproape de Baile Herculane unde ma duc destul de des, aproape in fiecare weekend, nu mai simt nevoia sa merg la munte. Muntele este una dintre pasiunile mele cele mai mari, insa nu pentru aceasta vara. Il las pe alta data, poate chiar la iarna cand o sa am posibilitatea sa incerc sa schiez putin.

In strainatate nu mai am chef sa ma duc dupa scandalul cu Grecia. As fi vrut sa ma duc la greci, insa cu atata tevatura in jur nu are rost. Nu ca vezi doamne, mi-ar fi frica, insa nu-mi plac scandalurile si tensiunea.

Singura varianta pe care o iau in calcul pentru un scurt concediu este Delta Dunarii. Am gasit o pensiune Delta Dunarii care mi-a placut destul de mult si cred ca pe final de iulie o sa-mi fac bagajele si o sa ma indrept spre ea pentru vreo 7 zile… Sa aveti concedii cat mai placute.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.