Ingo a reusit dupa parerea mea sa impresioneze cu unul dintre cele mai bune cover-uri pentru The Man That Can’t Be Moved… Aceasta piesa este una extraordinar de mult incarcata emotional si cu siguranta cine alege sa o cante la The Voice nu o face doar pentru ca ii place. Este o piesa greoaie si tot odata destul de rar aleasa pentru o auditie pe nevazute pentru ca de obicei concurentii aleg niste piese cu care pot sa impresioneze mult mai mult.

The Man That Can’t Be Moved este una dintre piesele mele de suflet si acesta este unul dintre motivele pentru care am ales sa o pun si pe site. The Voice Germany mai are multe talente pe care trebuie sa le promovam prin intermediul blogotainment.net… Pacat ca nu prea avem ce pune si din tabara romaneasca, insa cine stie? Poate ca pe viitor or sa se gandeasca si cei din MediaPro sau cine naiba se ocupa de organizarea Vocea Romaniei, sa isi dea interesul pentru a face un spectacol in adevaratul sens al cuvantului.

La Vocea Romaniei, nu se urmareste promovarea unui artist, nu s-a urmarit niciodata. Este o emisiunie bazata doar pe rating si se urmaresc banii. Cand s-au luat banii toata lumea este multumita, iar cel care a castigat se trezeste dintr-o data abandonat, mai bogat cu 100 de mii de euro ce-i drept, dar este exact in punctul in care era din punct de vedere al carierei muzicale inainte sa acceada la emisiune. Nimeni nu se mai ocupa de el pentru ca mai departe nu mai ies bani, nu mai exista interes. Romania niste tara in care interesul poarta fesul si oricat am incerca, nu cred ca o sa reusim schimbam aceasta mentalitate paguboasa.

 

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.