SHARE

Putem oare sa facem lumea un loc mai bun? Daca da ce anume ne tine in loc? Ei bine, clipul de mai jos este raspunsul… Cu siguranta putem face lumea un loc mai bun daca ne dam silinta. Artisti din intreaga lume s-au adunat sa cante pentru a ajuta dupa dezastrul din Haiti. E nevoie de suport foarte mult pentru o tara ce a fost afecatata de o calamitate naturala asupra careia nimeni nu are nici o putere sau o influenta.

E drept, dezastrele naturale se produc tot din cauza noastra pentru ca exploatam planeta la 101% din capacitate si din pacate, aceasta incepe sa cedeze. Au trecut 2000 de ani de civilizatie neintrerupta si industria afecteaza destul de mult sanatatea planetei per total. Sunt actiuni care pe moment nu au efect, insa adunate in timp conduc catre dezastre.

We are the World pentru Haiti aduna cele mai amri voci din lumea intreaga, care se unesc intr-o singura cantare, impreuna cu MJ (RIP), Pink, Celine Dion, Lil Wayne si asa mai departe. e nevoie de ajutorul tuturor pentru a reconstrui o intreaga tara, dar nu imposibil. Sunt de parere ca oamenii au capacitati nelimitate de a ajuta, de a face bine. Daca ne punem capul la contributie putem sa rezolvam orice problema.

Din pacate, suntem inca o societate controlata de egoism si de mandrie. Daca am da o mana de ajutor intotdeauna cand se impune, cu siguranta am reusi sa facem din lume un loc mai bun pentru absolut toata lumea, nu doar pentru cai care au nevoie de ajutor urgent. Trebuie sa fim mai buni cu noi si cu cei din jur. E foarte important sa evoluam inspre bine, nu inspre rau nu rautate.

 

 

Articole Recomandate

G Eazy & Halsey Perform Him & I Cred că nu am văzut niciodată mai multă chimie într-un cuplu precum veți putea observa în clipul de mai jos. Este vorba evident despre G Eazy & Halsey și despre celebra lor piesă Him & I. Cei ...
O să revină Puya? Voi îl mai știți pe Puya? Tipul care face parte din trupa La Familia, trupă destul de cunoscută în anii 90-2000 în România. Eu unul m-am abonat la canalul său de YouTube și am reușit să-l cunosc și di...
La iUmor s-a născut un hit Este piesa lui Mihai Marin, care nu știu ce caută pe la iUmor dar cu siguranță ar trebui să înregistreze acest hit. S-a mai întâmplat să vină pe la acest spectacol cântăcioși care au fost dați afară p...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here