SHARE

Piesa celor de la Scorpions “You and I” a aparut in 1996 si de atunci, o planeta intreaga o fredoneaza. Formatia Scorpions are o istorie destul de bogata in spate, fiind una dintre cele mai longevive formatii de le planeta la ora actuala. Trebuie sa precizam si faptul ca pe langa longevitate, acestia sunt una dintre cele mai bine vandute formatii din lume.

Au inceput cariera in ATENTIE, 1965, ceea ce inseamna ca anul acesta se implinesc 50 de ani de muzica buna, de muzica de suflet. Am spus mereu faptul ca Scorpions este una dintre formatiile care se aud live mai bine de cat inregistrate.

Scorpions au originea in Hannover, Vest Germany cum era pe vremuri, Germania normala de astazi. Printre membri, putem sa amintim pe: Rudolf Schenker, Klaus Meine, Matthias Jabs, James Kottak, Paweł Mąciwoda.

Am ales piesa “You and I” pentru ca mi se pare cea mai potrivita de dat ca exemplu pentru activitatea celor de la Scorpions. Intotdeauna am apreciat formatiile care au fost capabile sa faca atat hituri, cat si muzica excelenta care sa ramana undeva in spatele hiturilor, dar pe care sa o asculti parca cu un interes si cu o frecventa superioara hiturilor in sine. Asta inseamna sa iti meriti gloria si sa iti meriti cu varf si indesat titlul de “una dintre cele mai bine vandute formatii din istorie”

Cum sa nu cumperi Scorpions, cum sa nu vrei sa ii vezi live? Din pacate, in Romania nu prea vin ca nu au un public asa de dornic sa ii asculte sau sa ii vada. Tinerii din ziua de azi asculta alta muzica, nu muzica veche. Nu are rost sa discutam acuma despre gusturi, insa ma bucur totusi ca Scorpions au parte de un public select. Parca nu ar merita sa aiba un public de derbedei, spargatori de seminte si ratati.

 

 

Articole Recomandate

The Sound of Silence – versiunea pe care cu siguranță nu ai mai auzit-o Disturbed a reușit să readucă la viață piesa The Sound of Silence. Clar are una dintre cele mai bune interpretări de pe YouTube. Și chiar dacă mulți cârcotași au venit și au spus că mai mult a stricat...
Genius frate, Genius Doamne ce amintiri îmi trezește piesa asta, Genius – Îmi plânge Inima. Îmi aduce aminte de anii 90, de casetele pe care le ascultam la Walkman, de acele vremuri nebune care din păcate nu se vor mai în...
De ce are Dani Mocanu succes în România Am discutat cu câțiva amici problema Dani Mocanu. De ce un asemenea personaj are atât de mult succes în România și am ajuns la concluzia că unii nu prea realizează în ce fel de țară trăiesc. Dani M...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here