Bineinteles ca internetii s-au umplut cu cele doua clipuri, ale celor doi politsti implicati in incidentul James Bushey. Mai nou, politistii au camere video DVR asupra lor care le inregistreaza intreaga activitate in monentul in care intra in tura, cu sunet cu tot. In acest mod, nu mai exista nici abuzuri din partea acestora si nici dubii in ceea ce priveste respectarea procedurilor.

Ei bine, in clipul de mai jos avem una bucata James Bushey care este escortat afara din restaurant pentru ceva interogatoriu. Era suspect intr-un caz de furt sau talharie. Ei bine, cand acesta ajunge afara scoate o arma din buzunar. Desi nu apuca sa faca nimic cu ea, cei doi politsiti, Ofiterul Griffin si Sergentul Green il fac ciur pe James Bushey…

Acuma toata lumea se intreaba daca arma pe care James a scos-o din buzunar fara sa o foloseasca era o arma serioasa sau o bricheta, un pistol de jucarie, etc… Toata lumea se intreaba de ce a scos Bushey arma? Adica ce motiv avea? Cand scoti o arma in prezenta a doi politsiti nu cred ca se asteapta cineva la pace, nu? Cat de prost sa fii sa faci asa ceva? Chair nu inteleg…

Daca va uitati mai bine la clip, o sa vedeti ca James Bushey nu e prea cooperant cu agentii inca de la inceput, apoi, cand ajunge afara arma nu o scoate incet, o scoate dintr-o data si se indreapta cu fata catre unul dintre agenti. Totul se intampla destul de rapid ca cei doi politisti sa inteleaga faptul ca are de gand sa o si foloseasca. Ei bine, James Bushey nu apuca sa foloseasca arma intrucat e impuscat de cei doi agenti de vreo 10 ori.


Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.