Cu singuranta este una dintre cele mai impresionante interpretari a piesei Big In Japan a celor de la Alphaville. Este o piesa atat de incarcata emotional, iar Lina Arndt reuseste sa ii dea o noua interpretare, mai interesanta, o varianta pe care nu am mai auzit-o pana acum. Cred ca pe asta se bazeaza ceste concursuri precum The Voice: se cauta oameni talentati care sunt capabili sa scoata o piesa din contextul original si sa o deformeze in fucntie de personalitatea lor. E nevoie de oameni cu personalitate, de oameni talentati care sa fie capabili sa faca fata competitiei intr-un mod propriu.

Lina Arndt nu se astepta ca melodia ei sa placa atat de multm motiv pentru care izbucneste in plans la final de melodie. Dupa cum spuneam, multa incarcatura emotionala care se vede pe toata durata clipului. The Voice Germany a devenit un pol al talentelor, alaturi de The Voice Holland. Cele doua tari, Germania si Olanda au reusit sa impresioneze o lume intreaga cu concursurile lor. Romania nu e nici pe departe pe aceeasi treapta cu cele doua tari din punct de vedere al oamenilor talentati adusi la The Voice. E nevoie si la noi de asemenea emisiuni, insa din pacate daca nu exista organizare buna…

Lina Arndt reuseste sa interpreteze piesa celor de la Alphaville intr-o tonalitate unica, puternica dar firava si sensibila in acelasi timp. E destul de ciudat cum o piesa atat de veche reuseste sa renasca in interpretarea unor tineri. Nu cred ca domnisoara traia in vremea cand cei de la Alphaville dadeau  nastere piesei Big in Japan. Asta inseamna muzica buna, nu isi pierde niciodata valoarea si in orice moment al istoriei poate sa revina si sa devina un slagar modern.

 


 

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.