Cel mai bun cover pe care l-am vazut acestei piese. Pare atat de natural si atat de sincer, cantat de un simplu om, un simplu concurent la The Voice Germany. Este vorba despre Jonny Akehurst care si-a incercat norocul la auditii pe nevazute. Totusi, cred ca nu ar trebui sa spunem ca si-a incercat norocul. Este un tip foarte talentat daca a reusit sa interpreteze aceasta piesa atat de bine. Norocul nu are legatura aici, e vorba doar despre talent.

Se pare ca The Voice Germany nu se dezminte si scoate artisti pe banda rulanta. Nu e nevoie de 5 editii ca la The Voice Romania pentru a scoate in evidenta oameni talentati. Probabil ca exista asemenea oameni si la noi, insa ducem lipsa de oameni profesionisti care sa stie cum sa ajunga la ei. Oameni talentati exista peste tot in lumea asta, inclusiv in Romania. Daca va aduceti aminte prima editie de la The Vocie Romania, cu Iulian Canaf si Dragos Chircu, cu siguranta va dati seama despre ce disuctam. Atunci au fost niste voci atat de bune, apoi la editiile urmatoare,a ceste voci s-au cam evaporat din auditii.

Dupa cum spuneam, cei care trebuie sa gaseasca talente nu se pricep la noi. Nemtii au o istorie a muzicii recente  destul de impresionanta incepand cu anii 80 si 90, asa ca nu are rost sa ne comparam cu ei. Trebuie sa intelegem faptul ca oamenii sunt diferiti, insa asta nu inseamna ca nu sunt si talentati. Exita voci extraordinare peste tot, doar ca asteapta sa fie descoperite. Din acest motiv ador emisiunile precum The Voice… Mereu apar oameni talentati, plini de istorii si povesti impresionante pe care le impartasesc apoi pe durata concursului. Va las s ail urmariti pe Jonny Akehurst si pe al lui November Rain.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.