Nu stiu ce parere aveti voi, insa eu unul cred ca acest film va fi unul dintre cele mai asteptate pentru vara lui 2016. Dupa ce veti urmari trailerul, va veti da seama cum mi-am dat si eu, ca veti face orice sa ajungeti la premiera. Tehnologia a avansat destul de mult si aceste desene animate sunt indragite de toata lumea, nu doar de cei mici. Sunt de parere ca oricine poate sa urmareasca desenele animate, nu numai copiii.

The Secret Life of Pets spune povestea unor simple animale. Daca v-ati uitat la Dr. Dolittle va puteti face o idee despre acest film. Da, e vorba despre niste animale de companie care raman singure casa, isi fac de cap asa cum stiu ele mai bine. Animatia este perfecta, umorul este la el acasa.

The Secret Life of Pets urmeaza sa fie lansat abia peste un an si intr-un fel e de inteles. Atunci cand faci un film de animatie care trebuie sa tina cam 2 ore, e clar ca trebuie sa pui la punct toate detaliile. Din fericire, filmele bune din ultimii ani sunt cam putine, asa ca cei din spatele filmului “Minions” nu vor avea prea mult de furca in a se impune la aceasta categorie, animatie.

Asteptam cu nerabdare sa treaca anul si sa ne bucuram de The Secret Life of Pets, unul dintre cele mai bune filme de animatie daca e sa judecam dupa trailerul de mai jos. Inafara de IceAge, nu tin minte sa mai fi aparut alt film de animatie care sa reusasca sa starneasca atata interes precum The Secret Life of Pets, ma uit la trailer si imi dau seama ca are deja 6 milioane de vizualizari. Ei bine, un asemenea clip nu poate sa anunte un film slab, zic doar…

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.